Ο πανηγυρικός εορτασμός του Απ. Παύλου στις Οινούσσες

 

Με πνευματική λαμπρότητα προετοιμάζεται και φέτος ο ετήσιος εορτασμός του Απ. Παύλου και η ανάμνησις της διελεύσεως του πρωτοκορυφαίου «αντικρύ Χίου» (Πράξ. Κ 15).
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 έχει ως εξής:

-Ωρα 19.00: Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στην πλατεία Ναυτοσύνης χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκου.

– Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού θα πραγματοποιηθεί ομιλία του Καθηγητή Γλωσσολογίας και πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γεωργίου Μπαμπινιώτη με θέμα: «Η μακραίωνη συνέχεια, η μοναδική καλλιέργεια και η οικουμενικότητα της ελληνικής γλώσσας».

– Θα ακολουθήσει βράβευση των μαθητών και μαθητριών του Διαγωνισμού της Ι.Μ. Χίου για τον απόστολο Παύλο και επίδοση Αναμνηστικών Διπλωμάτων στους συμμετάσχοντας.

– Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσική πλαισίωση από τη Χορωδία Οινουσσών, που θα τραγουδήσει τον Ύμνο της Αγάπης κι άλλα τραγούδια.

Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» θα αναχωρήσει από τη Χίο στις 17.30 και από τις Οινούσσες μετά το πέρας των εκδηλώσεων (τηλ. επικοινωνίας 2271041390).

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.