Ο Σίμος Παλτσανιτίδης προς τη Δημοτική Αρχή: “Συνεχίζετε να μιλάτε ακόμη για έργα;”

Καλημέρα,, σε όλους και όλες,

Στις 31-5-2020 σε ανάρτηση του αντιδημάρχου Πρόνοιας Γιώργου Πατεριμού ο δημάρχος Χιου Σταμάτης Κάρμαντζης αναφέρθηκε με αισχρή τοποθέτηση προς τους ανθρώπους με αναπηρία στις διαμαρτυρίες για την μη τοποθέτηση του συγκεκριμένου μηχανισμού πού μας επιτρέπει να κάνουμε το μπάνιο μας στην θάλασσα,,να πω ότι είναι ένα για ολόκληρη την Χίο, δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ δημόσια ούτε να επικοινωνήσω και να πέσω στο επίπεδο τους άφησα να περάσουν μέρες γιατί είπαν ότι οι συγκεκριμένοι μιλάνε με έργα, ΝΤΡΟΠΗ και αίσχος μετά από δέκα επτά ημέρες να μην το έχουν ολοκληρώσει και παραδώσουν σε πλήρη λειτουργία, εάν σκεφτεί κανείς ότι οι Κινέζοι έκαναν ολόκληρο νοσοκομείο σε 10 μέρες.

Συνεχίζετε να μιλάτε ακόμη για έργα; Πέρασαν 10 μήνες και δεν μπορείτε να κάνετε τα απλά αυτονόητα, επίσης ντροπής σας και στους δυο για όσα ξεστομίσαμε απέναντί μας, και μεγαλύτερη ντροπή για σένα αντιδήμαρχε πρόνοιας πού δήθεν γνωρίζεις το πόσο σημαντικό είναι ο συγκεκριμένος μηχανισμός, λόγω ότι έχεις γιο ΑΜΕΑ. Αλλά ξέχασα, “οι κισσοί δεν θα μπορούσαν να αναρριχηθούν εάν δεν υπήρχαν τα δένδρα και οι τοίχοι πού <[έρποντας]> πάνω σ’ αυτά θέλουν να πάνε ψηλά στην κοινωνία”.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.