Ο Σχιζοφρενής ΠΟΥΤΙΝ έκλεψε το έθιμο του Ρουκετοπόλεμου του Βροντάδου της Χίου

 

 

 

Πριν λίγα χρόνια συνήθως την άνοιξη το ΠΆΣΧΑ συγκεκριμένα και μάλιστα τα μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου όλος ο κόσμος ,όλη η υφήλιος ,άνοιγε τις τηλεοράσεις και το διαδίκτυο για να απολαύσει το φαντασμαγωρικό θέαμα του Βροντάδου της Χίου που προκαλούσε δέος και καθήλωνε τους πάντες από την Δύση μέχρι την Ανατολή από τον βόρειο μέχρι τον νότιο πόλο στις οθόνες των υπολογιστών και των τηλεοράσεων .
Θυμάμαι ότι έφταναν στο Βροντάδο μας διεθνή συνεργεία ΜΜΕ από Ιαπωνία μέχρι ΗΠΑ και από πολλά άλλα κράτη της Οικουμένης και απλωνόταν από τις στροφές του Αίπους μέχρι τα σημεία τών συνεργείων των Ρουκετατζήδων για να μεταδώσουν ζωντανά το Φαντασμαγορικό έθιμο του Ρουκετοπόλεμου στο Βροντάδο της Χίου μεταξύ των δύο εκκλησιών της Παναγίας της Ερυθιανής και του Αγίου Μάρκου…. δύο κοντινές γειτοτικές συνοικίες της Ναυτομάνας Χίου και συγκεκριμένα του Βροντάδου που η πλειοψηφία των ανδρών είναι ακόμη ναυτικοί καπετάνιοι και ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΔΕΣ.
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια μας βρήκαν όλες οι κακουχίες από την Πανδημία του Κορωνοϊού μέχρι την ανικανότητα και ανευθυνότητα ορισμένων αιρετών πού δεν είχαν την τόλμη να ορθώσουν το ανάστημα τους…”δηλαδή δεν είχαν μεγάλα ΦΡΎΔΙΑ “μπροστά στο γράμμα του νομοθετικού πλαισίου και να μπορέσουν να συνεννοηθούνε με τις αρμόδιες υπηρεσίες λαμβάνοντας τα κατάλληλα Μέτρα προστασίας… “δήθεν για να μην γίνει σπατάλη στο ταμείο του Δήμου” και μερικούς άλλους παράγοντες τοπικού χαρακτήρα και ενδιαφέρονος.
Και δυστυχώς για άλλη μια χρονιά φέτος μάς έκλεψε την παράσταση ένας τρελός, ένας Σχιζοφρενής με πραγματικές ρουκέτες πού σκορπίζουν τον όλεθρο, τον θάνατο αθώων ανθρώπων και ολικής καταστροφής πόλεων και χωριών ενός Χριστιανικού Έθνους πού ίσως οι κάτοικοι της Ουκρανίας να ερχόντουσαν αρκετοί να απολαύσουν το φαντασμαγορικό θέαμα του Ρουκετοπόλεμου του Βροντάδου χωρίς νεκρούς και τραυματίες και αθώα θύματα.
Και πάλι δυστυχώς και γράφω δυστυχώς γιατί ξεκληρίζονται εκατομμύρια οικογένειες μωρά, παιδιά, γυναίκες, γέροντες και γριούλες και βλέπουμε την πλήρη καταστροφή από τις γνήσιες ρουκέτες και πυραύλους του τρελλάρα ΠΟΥΤΙΝ που έχει κάνει κουβάρι όλη την υφήλιο και έχει προκαλέσει δυστυχία και φτώχεια καθώς επίσης και οικονομική αναμπουμπούλα διεθνώς και να προκαλεί διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες ακόμη και μέσα στην Ρωσία.
Και θέτω το μεγάλο ερώτημα στούς Πάντες και ειδικότερα στούς ισχυρούς του κόσμου και στον Σχιζοφρενή ΠΟΥΤΙΝ δέν θά ήταν ωραιότερο θέαμα ο Φαντασμαγορικός Ρουκετοπόλεμος του Βροντάδου της Χίου το Πάσχα αντί να υπάρχει αυτός ο θλιβερός όλεθρος τα Χαλάσματα και η εγκληματικότητα της ανθρώπινης ζωής;
Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι
Αυτά τα λίγα λόγια για τον Ρουκετοπόλεμο πού εύχομαι να πραγματοποιηθεί έστω και με λίγες ρουκέτες για να μην ξεχάσουμε το έθιμο μας.
Εύχομαι το ΠΆΣΧΑ να μην έχουμε την σημερινή βαρυχειμωνιά και να ζήσουμε ενα λαμπερό και λαμπρινό Πάσχα με λιακάδα και ζεστασιά γιατί δυστυχώς παγώσαμε με τον πασουλοκάφτη και γδάρτη Μάρτη.
Ας γίνει τουλάχιστον μία νέα αρχή και διαφήμιση οτι ο Ρουκετοπόλεμος του Βροντάδου τού χρόνου θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλου του κόσμου και θα καταφθάνουν στην Χίο μας το Πάσχα χιλιάδες επισκέπτες!
Καλό Σαββατοκύριακο με Υγεία και Χαρά σε όλον τον κόσμο με την ευχή μου “ΚΑΤΆΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ”
και να επέλθει η ΕΙΡΉΝΗ!
Χίος 19 Μαρτίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.