Πάρτι με τσουχτερά πρόστιμα στη γειτονική Λέσβο

 

Συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα στη γειτονική Λέσβο, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών/ Επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Συνελήφθησαν, στις (06-03-2021) στη Λέσβο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, πέντε (5) άτομα και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ποινικές δικογραφίες, στο πλαίσιο εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούνται για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στη Μυτιλήνη, τέσσερις (4) αλλοδαποί είχαν προβεί στη διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης σε οικία, στην οποία συμμετείχαν τέσσερα (4) ακόμη άτομα. Σε βάρος των συλληφθέντων διοργανωτών της συνάθροισης, βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους -3.000- ευρώ, κατά περίπτωση, ενώ στους λοιπούς συμμετέχοντες, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους -300- ευρώ, για παραβίαση περιορισμού κίνησης. 

Επιπλέον, χθες το βράδυ σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου, ημεδαπός (ιδιοκτήτης) λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας δύο (2) άτομα – θαμώνες που βρίσκονταν και παρέμεναν στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος. 

Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο -3.000- ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ στους θαμώνες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα -300- ευρώ για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

 

Από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διενεργείται προανάκριση.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.