Πένθος στις Οινούσσες για γνωστό εργολάβο

Με ανάρτησή του στο ΦΒ , ο Δήμαρχος Οινουσσών κος Γεώργιος Δανιήλ μας πληροφόρησε για την εκδημία του Κώστα Ιωάν. Καββάδα. Χαρακτηγριαστικά έγραψε:
“Με το πρώτο φως της ημέρας μια οδυνηρή είδηση ήρθε να μας βυθίσει σε πόνο και θλίψη για την απώλεια ενός αγαπημένου συμπατριώτη και καλού φίλου, του Κώστα Ιωάν. Καββάδα. Η πρόωρη θανή του μετά την παλικαρίσια μάχη, που έδωσε τους τελευταίους μήνες, πλήγωσε την Αιγνούσα, τους εκατοντάδες φίλους και συγγενείς, συνεργάτες και ανθρώπους, που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε, να τον συναναστραφούμε, να συνδεθούμε τόσο στενά τα τελευταία χρόνια.
Γεννημένος στη Χίο το 1947, ήρθε στο νησί μας να δημιουργήσει την επιχείρησή του στις οικοδομικές κατασκευές, δραστηριότητα κι έργο στο οποίο παρέμεινε προσηλωμένος μέχρι πρόσφατα. Δημιούργησαν με την αγαπημένη του Κατερίνα υποδειγματική συζυγία σπάνιας αφοσίωσης, μια ισόβια συνοδοιπορία λατρείας κι αγάπης και αξιώθηκαν ν΄ αναδείξουν εξαιρετικά παιδιά την Κική και τον Γιάννη, να καμαρώσουν δίπλα τους αφοσιωμένους συντρόφους και ν’ αγκαλιάσουν τέσσερα εγγόνια. Δέσιμο ισχυρό κι άρρηκτο με τον τόπο μας είχε ο Κώστας, που ήταν παρών σε όλες τις αναπτυξιακές και φιλοπρόοδες, αλλά και κοινωνικές στιγμές του, που εργάστηκε και μεγάλωσε εδώ τα παιδιά του, που αφήνει το στίγμα και τη διαδρομή του παρακαταθήκη στους απογόνους του. Τον αποχαιρετάμε με βαθιά συγκίνηση και με την υπόσχεση να τον θυμόμαστε με αγάπη.”
Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας καλό Παράδεισο στον εκλειπώντα και καλή δύναμη στους οικείους του.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.