Πέρασαν καλώδια και “ξέχασαν” να τα καλύψουν

Εργασίες για την ηλεκτροδότηση κολώνας πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα στον προβλήτα στο γραφικό λιμανάκι του Εμπορειού, με τον ανάδοχο να ολοκληρώνει το έργο του, αφήνοντας εκτεθειμένα τα καλώδια.
Πρόκειται για έναν χώρο που κάτοικοι της περιοχής και μη, μικροί και μεγάλοι επισκέπτονται συχνά ειδικά αυτή την περίοδο, που υπάρχει μεγάλη προσέλευση σε ένα από τα πιο τουριστικά λιμανάκια του νησιού, στον Μαύρο Γυαλό.


Καμία προστασία για τους περαστικούς. Καμία προστασία για τα μικρά παιδιά που από το πρωί μέχρι το βράδυ περνούν εκεί τον ελεύθερο χρόνο τους. Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι αποτελούν κίνδυνο; Εντύπωση προκαλεί η αδιαφορία αυτών που άφησαν τα καλώδια έτσι χωρίς να σκεφτούν τους πεζούς. Θα ανταποκριθεί κανείς, να κλείσει αυτά τα κενά για να μην έχουμε κάποιο ατύχημα άραγε;

Υ.Γ.:

Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, ο “υπεύθυνος” του έργου για να ξεμπερδέψει μια ώρα αρχύτερα πέταξε τα περιττά μπάζα στην θάλασσα. Αυτοί είμαστε.. Αυτή είναι η κοινωνία μας. Δυστυχώς!

Νεότερη ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019, σύμφωνα με ενημέρωση του Προέδρου του Συλλόγου Φίλοι Εμπορειού Χίου και του Λιμενικού Ταμείου Χίου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.