Πήδηξε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι! Γράφει ο Λευτέρης Πυκνής

Όπως αναφέρεται στον τίτλο “Πήδηξε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι” ή όπως λέει μία άλλη παροιμία ” Βρήκε ο Φίλιππος τον ΝΑΘΑΝΑΉΛ ” ή ” Κόρακας Κοράκου βγάζει μάτι;” και που θέλω να καταλήξω.
Ούτε τσίπα από Φιλότιμο δεν υπάρχει σε όλους αυτούς τους καρεκλοκένταυρους συνδικαλιστές και συνδικαλιστικές οργανώσεις και ειδικότερα του δημοσιουπαλληλικού κατεστημένου πού ανήκουν στην ακροαριστερόστροφη κουλτούρα και νομενκλατούρα και παίρνουν οδηγίες και κατευθύνσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης το ΠΆΜΕ την ΟΛΜΕ καί ΕΛΜΕ και τώρα βλέπουμε την προκήρυξη νέας απεργίας υπό την αιγίδα της μαμάς τους του Δημόσιου τομέα συνδικαλιστικού ανωτάτου οργάνου της ΑΔΕΔΥ.
Αγαπητοί καί μη εξαιρετέοι γενικώς του δημοσιουπαλληλικού κατεστημένου ως εδώ και μη παρέκει…φτάνει πια να μας δουλεύετε ψιλό γαζί και να μας κάνετε σε όλους τους πολίτες της χώρας μας την ζωή πατίνι και να μας ταλαιπωρείτε όταν φθάνουμε μπροστά στο γραφείο και την πολυθρόνα πού ζεσταίνετε και κλωσάτε τα αυγά της μονιμότητας πού σας παρέχει ο Ελληνικός λαός.
Δυστυχώς ή ευτυχώς από τις πράξεις τους κρίνονται όλοι οι εργαζόμενοι σε όποια θέση εργάζονται …αλλά σήμερα φαίνεται ολοκάθαρα ότι είστε όλοι σας σφηκοφωλιά και μάθατε όταν σας παίρνει να την κοπανάνε με ελαφρά πηδηματάκια από την δουλειά σας όπως τώρα συμβαίνει με την αλληλοκάλυψη των εκπαιδευτικών πού αντιδρούν στους νόμους του κράτους για την αξιολόγηση τους !
Και το μεγάλο ερώτημα όλων των πολιτών της Ελλάδας μας είναι γιατί δεν θέλουν την ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ; …τι μπορεί να συμβαίνει , μήπως πράγματι είναι ανεπαρκείς και αγράμματοι ή πάνε κόντρα στην Κυβέρνηση πού προσπαθεί να εκσυγχρονίσει όλες τις δημόσιες υπηρεσίες του κράτους και φυσικά της παιδείας…σ’ αυτόν τον ευαίσθητο τομέα της μόρφωσης και διαμόρφωσης των παιδιών της χώρας μας;
Έχουν καλομάθει στην ξάπλα και το αραλίκι και την καλοπέραση τους και αντιδρούν με τον αισχρότερο τρόπο που όπως όλα δείχνουν είναι οι κηφήνες του δημοσιουπαλληλικού κατεστημένου και δυστυχώς ευκαιρίας δοθείσης και οι κρατούντες της ΑΔΕΔΥ βρήκαν την δικαιολογία να την κοπανήσουν με ελαφρά πηδηματάκια με την ομπρέλα πού βάζουν στην ΟΛΜΕ και ΕΛΜΕ.
Φθάνει πλέον η ασυδοσία στην δημόσια διοίκηση και του δημοσιουπαλληλικού κατεστημένου….γιατί τώρα έχουμε την Κυβέρνηση της νοικοκυροσύνης και της ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ της αξιοκρατίας και της παραγωγικότητας των εργαζόμενων.
Καλημέρα απανταχού γης Ελληνίδες και Έλληνες και υπάρχει και πνέει πλέον νέος άνεμος Αισιοδοξίας!
Χίος 5 Οκτωβρίου 2021

Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.