Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα| Ποιον δουλεύει ο κ. Βίτσας;

Σε ανακοίνωση της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα παραθέτει τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου, και αναφέρει τα ακόλουθα:

«Συνεπής στις δεσμεύσεις του ο κ. Βίτσας προχωρά με ιλιγγιώδη ρυθμό (μέσω μαγειρέματος των αριθμών) την αποσυμφόρηση της Χίου.

Παρά την επικρατούσα δυσπιστία από τους νησιώτες, με πολύ απλό τρόπο το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής κατόρθωσε, μέσα σε μόλις δύο ημέρες, να εξαφανίσει από τον μεταναστευτικό πληθυσμό του νησιού 647 άτομα.

Όπως φαίνεται από την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο συνολικός αριθμός των μεταναστών στο νησί της Χίου στις 18/11/2018, ενώ ήταν 2016 άτομα, με μεταφορά μόλις ενός (1) ατόμου στην ενδοχώρα μειώνεται στους 1466 στις 19/11/2018!! Στις 20/11/2018 με την μεταφορά άλλων 24 ατόμων ο αριθμός πέφτει στον μαγικό αριθμό 1369!

Για το σύνολο δε των τριών νησιών (Χίος, Λέσβος, Σάμος), μόλις σε δύο μέρες, ο συνολικός αριθμός ως δια μαγείας μειώνεται κατά 2.731 άτομα.

Η θρυλούμενη αποσυμφόρηση είναι λοιπόν άλλο ένα ψέμα, ενώ η μόνη αλήθεια είναι ότι πουθενά δεν αναφέρονται οι ανεξέλεγκτες ενοικιάσεις οικιών από τις ΜΚΟ, αφού δεν γίνεται κανένας έλεγχος στην καλά σχεδιασμένη πολιτική της μόνιμης εγκατάστασης μεταναστευτικών πληθυσμών στα ευαίσθητα νησιά μας.»

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.