Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με αναπηρία – ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ στο Κοντάρι, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 και ώρα 9 το βράδυ

O Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με αναπηρία σας προσκαλεί στο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, που διοργανώνει κάθε χρόνο, προκειμένου να αναβιώσουμε τα παλιά γνήσια πανηγύρια που θυμούνται οι παλιοί και να τα γνωρίσουν οι νέοι.!!

 

Το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, αποτελεί θεσμό για τον ΠΣΑμεΑ, και είναι ιδανική ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να διασκεδάσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα.

Αποτελεί επίσης μια προσφορά στην πολιτιστική μας κληρονομιά και καλούμε τους συμπολίτες μας, αλλά και τους επισκέπτες, ιδιαίτερα τους ομογενείς από το εξωτερικό, να συμμετάσχουν και να διασκεδάσουν μαζί μας!!

 

Το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΙΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ, θα φιλοξενηθεί στο εστιατόριο DALOUZ στο  Κοντάρι, την Κυριακή 30 Ιουλίου 2023 και ώρα 9 το βράδυ, με την ορχήστρα Αυγουστίδη.

 

Την αφίσα μας φιλοτέχνησε και μας προσέφερε Δωρεάν, ο Εύης Χρήστου, ενώ γραφιστικά μας υποστήριξε η Μαρία Συρή. (δείτε συνημμένα)

 

Η είσοδος με φαγητό είναι 15,00€

Διατίθενται και κουπόνια ενίσχυσης των 5,00€

 

Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!!

 

Το Δ.Σ. του ΠΣΑμεΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.