Παναγιώτης Μανδάλας “Εμείς παράγουμε έργο εκείνη δεν έκανε τίποτα”

 

Η δυνατή χαλαζόπτωση που έπληξε την Κυριακή το απόγευμα  το νησί μας εκτός από το όμορφο λευκό τοπίο που μας χάρισε , δημιούργησε και μια σειρά προβλημάτων στο σχολείο της Βολισσού, αφού κάποιες αίθουσες και διάδρομοι γέμισαν με νερό. Όπως κατήγγειλε στο διαδίκτυο η δημοτική σύμβουλος του συνδυασμού Πρωτοβουλία για τη Χίο  Βιβή Ποταμούση, παρά τις διαβεβαιώσεις του αρμοδίου αντιδημάρχου Αμανής Παναγιώτη Μανδάλα περί αλλαγής κουφωμάτων ν στο σχολείο της Βολισσού, στην πράξη αποδείχθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη ή εάν συνέβη δεν έγινε με το σωστό τρόπο. «Σχολείο Βολισσού. Ο αντιδήμαρχος Αμανής πριν μερικές εβδομάδες έκανε ανάρτηση για την αντικατάσταση των κουφωμάτων υπονοώντας ότι αλλάχθηκαν όλα. Αν ισχύει ας αναλάβει την ευθύνη για τις κακοτεχνίες και την πλημμύρα. Αν δεν ισχύει ας φροντίσει να γίνει η συντήρηση σωστά και ας σταματήσει να εκθέτει εαυτόν και αλλήλους….», σημείωσε σε ανάρτησή της η Βιβή Ποταμούση.

«Δεν αντικαταστάθηκαν όλα τα κουφώματα», υποστήριξε  στην  εκπομπή «Καλημέρα με τον ΑΝΤ1», ο αντιδήμαρχος Αμανής Παναγιώτης Μανδάλας, ο οποίος δήλωσε ότι αλλάχθηκε ένα μέρος των κουφωμάτων διότι το κόστος είναι πολύ μεγάλο και στο μέλλον θα προγραμματίζεται να αλλαχθούν και τα υπόλοιπα. Παράλληλα κατηγόρησε την κα Ποταμούση για στείρα και ανώφελη αντιπολίτευση.  «Εγώ κοιμάμαι ήσυχος. Εκείνη με βλέπει μάλλον στον ύπνο της», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι «Ένας άνθρωπος που παράγει έργο τρέχει μπροστά και οι άλλοι τρέχουν πίσω του. Τρέχω μπροστά και παράγω έργο. Εκείνη τόσα χρόνια δεν ήταν σε θέση να κάνει τίποτα. . Το μόνο που ξέρει είναι να σηκώνει τα μάτια της από την σκόνη που δημιουργεί το παραγωγικό έργο της Δημοτικής Αρχής Κάρμαντζη και το μόνο που κάνει είναι να σχολιάζει. Ο κόσμος θα κρίνει το έργο μας, υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο να δείτε τα αποτελέσματα.», ανέφερε ο κ. Μανδάλας.

Ο αντιδήμαρχος ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στο έργο της αντικατάστασης των φωτιστικών στον περιφερειακό δρόμο της πόλης. « Υπάρχει πολύ σοβαρό θέμα στα υπόγεια δίκτυα από την κατασκευή τους. Προφανώς από κακοτεχνία. Σε ένα περίπου μήνα θα αντικατασταθούν τα εν λόγω δίκτυα και θα προχωρήσουμε σε αντικατάσταση των φαναριών αλλά και των φωτιστικών σωμάτων. Είναι ένα τεράστιο έργο», κατέληξε ο κ. Μανδάλας.

Τέλος ο αντιδήμαρχος Αμανής εξέφρασε τη διαβεβαίωσή του ότι το έργο του λιμανιού της Βολισσού δεν πρόκειται να χαθεί.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.