Παντελής Βρουλής: “Δεν είμαστε οι φτωχοί συγγενείς της Περιφέρειας”

Στις φυσικές καταστροφές που σημειώθηκαν σε Λέσβο και Σάμο αντίστοιχα οφείλεται ο ενισχυμένος σε σχέση με τη Χίο προϋπολογισμός του τεχνικού προγράμματος των δύο νησιών, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Βρουλή. Ο κ. Βρουλής  μιλώντας στην εκπομπή «Άσπρο-Μαύρο» του Γιάννη Μανωλάκη & της Γρηγορίας Μαχαλιά, ανέφερε ότι δεν υπάρχει ένδεια στο τεχνικό  πρόγραμμα της Χίου και ότι υπάρχουν πολλά έργα που έχουν ενταχθεί σε αυτό.

« Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται  τεράστια η διαφορά των 85εκ στη Λέσβο και των 64εκ στη Σάμο σε σχέση με τα 32εκ της Χίου, όμως η ενισχυμένοι κωδικοί των δύο άλλων νησιών οφείλονται σε επιπλέον χρηματοδοτήσεις που έλαβαν από τα αρμόδια υπουργεία  εξαιτίας των πλημμύρων στη Λέσβο και του σεισμού στη Σάμο. Αυτοί οι δύο νομοί έλαβαν περισσότερα χρήματα για να αποκαταστήσουν σοβαρές ζημιές σε υποδομές τους μετά τις φυσικές καταστροφές που έπληξαν τα νησιά τους», σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης, δηλώνοντας ικανοποιημένος από το τεχνικό πρόγραμμα έργων της Χίου. « Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θεωρώ ότι δεν είναι φτωχό το τεχνικό μας πρόγραμμα. Υπάρχουν μέσα σημαντικά έργα. Πάντοτε προσπαθούμε για το καλύτερο», κατέληξε.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.