Παντελής Βρουλής: “Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε ελεύθεροι από την πανδημία”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κος Παντελής Βρουλής μίλησε στον Κώστα Κυδώνη και στην εκπομπή ¨Καλημέρα με τον ΑΝΤ1 Αιγαίου” και δήλωσε ότι:

“Του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε ελεύθεροι από την πανδημία φθάνει να κάνουμε τα εμβόλια, ακόμα και την τέταρτη δόση αν χρειαστεί, και κρατήσουμε όλα τα πρωτόκολλα.

Ίσως χρειαστεί να κάνουμε τα εμβόλια για τα επόμενα 2-3 χρόνια, κάτι ανάλογο όπως κάνουμε και με την γρίπη. Η Χίος καλά πάει, και  μαζί με την Καστοριά έχουν τις καλλίτερες επιδόσεις στην Ελλάδα αλλά η Λέσβος έχει «Χάσει την μπάλα».

Την περίοδο των Εορτών πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να εφαρμόζουμε τα μέτρα, μέχρι και μέσα στο σπίτι μας, για να αποφύγουμε έναν εγκλεισμό.

Πρέπει να πλένουμε τα χέρια μας, να αερίζουμε τους χώρους, να φοράμε μάσκα, να αποφεύγουμε τον συνωστισμό και να κάνουμε τα εμβόλια.

Η Παθολογική κλινική στο Σκυλίτσειο θα παραδοθεί την ερχόμενη Άνοιξη, βέβαια με κάποιες μικρές ελλείψεις, αλλά θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά.”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.