Παράταση τουλάχιστον 1 έτους για την υποβολή δηλώσεων στον Εθνικό Κτηματολόγιο ζητά με επιστολή του ο Σταμάτης Κάρμαντζης

Με νέα επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και τον πρόεδρο του Κτηματολογίου, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Χίου Στ. Κάρμαντζης ζητά να χορηγηθεί παράταση τουλάχιστον 1 έτους για την υποβολή δηλώσεων στον Εθνικό Κτηματολόγιο Α.Ε. Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Επανέρχομαι με την παρούσα επιστολή για πολλοστή φορά στο αίτημα που είχαμε υποβάλει από 24/1/2019 για χορήγηση παράτασης τουλάχιστον 1 έτους για την υποβολή δηλώσεων στον Εθνικό Κτηματολόγιο Α.Ε.
Παρά τις ολιγόμηνες παρατάσεις που έχουν χορηγηθεί (η παρούσα προθεσμία εκπνέει στις 15/7), το ποσοστό των συμπολιτών μας που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία κτηματογράφησης είναι μικρότερο του 15%, γεγονός που επιβεβαιώνει τα επιχειρήματα τα οποία έχουμε αναπτύξει σε προηγούμενες επιστολές.
Οι συμπολίτες μας δεν έχουν την οικονομική, χρονική  και άλλη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις ασφυκτικές προθεσμίες όπως προβλέπονται σήμερα.
Είναι απολύτως αναγκαία η εύλογη χρονική παράταση όπως την έχουμε περιγράψει ακόμα και νομοθετική ρύθμιση με δική σας πρωτοβουλία εφόσον αυτή απαιτείται».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.