Παρέλαση στο λιμάνι με πρόταση Βρουλή αν συμφωνήσουν όλοι οι εμπλεκόμενοι

 

 

Την πρόθεση του να μεταφερθεί ο χώρος  πραγματοποίησης της  παρέλασης από την οδό Δημοκρατίας στο λιμάνι της Χίου εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής, μέσα από την εκπομπή «ΆΣΠΡΟ-ΜΑΥΡΟ» με τον Γιάννη Μανωλάκη και τη Γρηγορία Μαχαλιά. Όπως εξήγησε έχει αποστείλει όλα τα απαραίτητα ενημερωτικά έγγραφα προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και αν τελικά συμφωνήσουν, τότε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα διεξαχθεί στο λιμάνι.

«Κάναμε κάποιες συζητήσεις τη Δευτέρα σε μία μικρή σύσκεψη που είχαμε στην Περιφέρεια  με διάφορους φορείς και θα επαναλάβουμε νέα σύσκεψη την Πέμπτη . Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ρύθμιση της κυκλοφορίας. Αν το λιμεναρχείο και η τροχαία είναι θετικοί και αν συμφωνήσουν και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι με την παρέλαση τότε θα πραγματοποιήσουμε την παρέλαση στο λιμάνι».  Σύμφωνα με την πρόταση του κ. Βρουλή τα τμήματα των συλλόγων, των σχολείων και τα στρατιωτικά που θα συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρώνονται  στην περιοχή του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου και η παρέλαση  θα ξεκινάει  από τη συμβολή της Λεωφόρου Αιγαίου με την Κανάρη, μέχρι και το τέλος της Λεωφόρου Αιγαίου.  Το βάθρο των επισήμων πιθανότατα θα στηθεί στο ύψος των δικαστηρίων.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.