Παραιτείται ο δήμαρχος Σάμου και το δημοτικό συμβούλιο

Ο δήμαρχος Σάμου, Γιώργος Στάντζος και το δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισαν χθες το απόγευμα να παραιτηθούν αντιδρώντας στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την δημιουργία κλειστής προσφυγικής δομής στο νησί. Η απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ο κ. Στάντζος επιβεβαίωσε ότι σήμερα θα στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό για να του γνωστοποιήσει την παραίτησή του ιδίου αλλά και του δημοτικού συμβουλίου.

«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή. Σταθείτε δίπλα μου. Ο κόσμος με έβγαλε δήμαρχο και θα με ρίξει το σύστημα. Νοιώθω περήφανος που επί 2 ½ μήνες υπηρέτησα ως δήμαρχος», ανέφερε ο κ. Γιώργος Στάντζος κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με το Σαμιακό Βήμα.

«Παραιτούμαστε και εμείς αν παραιτηθεί ο δήμαρχος. Και η δική μας παραίτηση είναι δεδομένη», είπε από την πλευρά του και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Νίκος Κατρακάζος.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.