Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής για τις εισφορές και την πληρωμή στον ΕΦΚΑ

Μία προθεσμία αποφάσισε για πρώτη φορά ο ΕΦΚΑ  για την καταβολή των τρεχουσών εισφορών αλλά και της δόσης για την εξόφληση των χρεωστικών υπολοίπων από την εκκαθάριση του 2017.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του εν λόγω ταμείου, έως την Παρασκευή 10 Αυγούστου παρατείνεται η προθεσμία καταβολής των εισφορών του μηνός Ιουνίου 2018 για τους Μη Μισθωτούς ασφαλισμένους, όπως ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ.

Επίσης, έως τις 10 Αυγούστου παρατείνεται, η προθεσμία καταβολής της τρίτης δόσης εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017 των Μη Μισθωτών ασφαλισμένων.

Ο ΕΦΚΑ αποφασίζει να θέσει την ίδια προθεσμία πληρωμής των δύο ασφαλιστικών υποχρεώσεων των ελευθέρων επαγγελματιών και των αγροτών. Η πρώτη αφορά τις μηνιαίες εισφορές όλων των μη μισθωτών που καταβάλλουν με βάση το εισόδημα του 2016. Η δεύτερη αφορά όσους δήλωσαν το 2016 υψηλότερο εισόδημα σε σχέση με το 2015.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.