Παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κο Αλκιβιάδη Στεφανή

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023, στο Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος, έγινε η παρουσίαση 28 νέων υποψηφίων του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κο Αλκιβιάδη Στεφανή.

Οι υποψηφιότητες αυτές προστίθενται στις 44 που ανακοινώθηκαν στην Μυτιλήνη στις 16 Αυγούστου ενώ υπολείπονται άλλες 17 που πρέπει να ανακοινωθούν μέχρι την 31η Αυγούστου, που είναι και η καταληκτική ημερομηνία.

Ο κ. Στεφανής δήλωσε ότι στον συνδυασμό «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ» συμμετέχουν και άνθρωποι εκτός της Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιοι από όλους τους χώρους, άνθρωποι με αγάπη για τον τόπο τους και με μεγάλη επιθυμία να τον δουν να προοδεύει.

Χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τεχνοκράτη και πρόσθεσε  ότι θα εργαστεί ώστε να μην υπάρχουν διαχωρισμοί των πολιτών στην περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Χαρακτηριστικά δήλωσε:

«Είμαστε εδώ με έναν ενωτικό λόγο. Την επόμενη μέρα θα είμαστε η Περιφέρεια όλων των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου. Οφείλουμε να θωρακίσουμε την πατρίδα μας. Η Περιφέρεια οφείλει να διεκδικήσει εθνικά και ευρωπαϊκά κονδύλια.  Έχουμε τεράστιες δυνατότητες. Εγώ και οι συνεργάτες μου συμμετέχουμε σε αυτήν την διαδικασία με πάρα πολύ όρεξη και σκοπός μας είναι να δώσουμε στα νησιά μας πράγματα, να κάνουμε την διαφορά».

Οι υποψήφιοι μέχρι στιγμής για την ΠΕ Χίου είναι:

Αθανάσιος Βατράνης

Φιλόδωρος Βιτέλας

Κωνσταντίνος Γκιάλας

 

Ιωάννης Γκλώτσος

Αιμιλιανός Ευαγγελινός

 

Ελευθέριος Κάνης

 

Φίλιππος Καραμπουρνιώτης

Μιχαήλ Κοντούδης

 

Νικόλαος Κοτσώνης

Ιωάννης Μανάρας

 

Γεωργία Μάντικα

Χριστόφορος Μερούσης

Ελευθέριος Μπλάτζιος

 

Παντελής Μπουγδάνος

Γεώργιος Νομικός

 

Νταούτη Αργιέτα-Ειρήνη

 

Μαρία Πυργελή

Αγγελική Τόπακα

 

Χατζηπατέρα-Δημητριάδη Κατίγκω

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.