Παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντωνίου Αυγερινού έγινε το “τσάι” του τοπικού Τμήματος Χίου σε ξενοδοχείο της πόλης μας

 

Μεγάλη επιτυχία είχε το “τσάι” του τοπικού Τμήματος Χίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο ξενοδοχείο ” Χανδρής ” το απόγευμα της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Το παρόν έδωσε πλήθος εθελοντριών, εθελοντών αλλά και φίλων του ΕΕΣ που πάντα στηρίζουν τις δράσεις του.

Την εκδήλωσε τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου κος Παντελής Βρουλής,  ο Αντιπερειφερειάρχης Αποδήμου Ελληνισμού κος Παντελής Μπουρνιάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και πρώην χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου κος Παντελής Μπουγδάνος, ο Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Χίου του ΕΕΣ  Ιατρός κος Σίμος Γεραζούνης, η Αντιπρόεδρος κα Νίκη Ρυθιανού, εκπρόσωπος Ιερέας της Ι.Μ.Ψαρών και Οινουσσών και όλο το Δ.Σ. του ΕΕΣ της Χίου.

Να σημειώσουμε ότι τα τελευταία  χρόνια, το παράρτημα του ΕΕΣ στην Χίο παρουσιάζει μια έντονη δραστηριότητα με νέα προγράμματα και νέα μέλη που με την βοήθεια των παλαιοτέρων αλλά και την εμπνευσμένη καθοδήγηση του Δ.Σ.  κατακτά ολοένα και “υψηλότερες κορυφές” προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο αλλά και καταξίωσης στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.