ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: ” Δεν θα επιτρέψουμε να γίνει το νησί μας αποθήκη ψυχών”

 

Ευχαριστεί τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη “μεγαλειώδη” όπως τη χαρακτηρίζουν συγκέντρωση-ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ ενώ την ίδια ώρα ψέγει τον Νότη Μηταράκη για την “απέλπιδα” όπως λένε προσπάθειά του να υλοποιήσει τα εμμονικά τιου όνειρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ως Νομαρχιακή επιτροπή Χίου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες συντοπίτες μας που ήρθαν χθές στην συγκέντρωση-ομιλία του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη, άκουσαν και στηρίζουν την προσπάθεια μας στην επανέναρξη του αγώνα για την μεγάλη εκλογική μάχη της 25ης Ιούνη, για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ!!! Όσον αφορά την χθεσινή απέλπιδα προσπάθεια – δήλωση του κ. Μηταράκη:
Ο κύριος υπουργός από την Αθήνα όπου κατοικεί, πανικοβλήθηκε από τη χτεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των δημοκρατικών ανθρώπων της Χίου και την αποδοχή του προγραμματικού λόγου του προέδρου μας Νίκου Ανδρουλάκη. Έσπευσε λοιπόν, κουντρουβαλώντας σχεδόν, και πριν καν τελειώσει η ομιλία,  να τοποθετηθεί με γνώμονα τα εμμονικά όνειρά του. Τον ενημερώνουμε λοιπόν, έστω και για πολλοστή φορά, ώστε να μην θρέφει αυταπάτες: 
 
ΔEN ΘA EΠITPEΨOYME NA ΓINEI TO NHΣI MAΣ AΠOΘHKH ΨYXΩN, OΠΩΣ ΔHΛΩΣE AΠEPIΦPAΣTA XTEΣ O NIKOΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ AΠO THN XIO. HMAΣTAN, EIMAΣTE KAI ΘA EIMAΣTE KATA THΣ YΠEPΔOMHΣ!”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.