Πεζοπορική Διαδρομή «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ

Το ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, στα πλαίσια των υποχρεώσεων του, που απορρέουν από το ΤΔΥ του, (Υποέργο 2, Άξονας Προτεραιότητας 6) και στα πλαίσια της εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, προτίθεται να υλοποιήσει την Πεζοπορική Διαδρομή «Ο ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ».

Η συγκεκριμένη διαδρομή (Κλειδού – Μέσα Κλειδού – Λιβάδα – Αγ. Μακάριος – Ράκτης – Δασκαλόπετρα), απευθύνεται σε όλους τους πολίτες, φορείς και συλλόγους της τοπικής κοινωνίας της Χίου και διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού για  τα 100 χρόνια από την ένωση της πόλης του Βροντάδου, σε συνεργασία με το Δήμο Χίου και  το Σύλλογο «ΦΙΛΟΙ ΜΟΝΟΠΑΤΙΩΝ ΧΙΟΥ», την  Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 (ΩΡΕΣ 09.00 – 12.00). Η διαδρομή έχει χαμηλό βαθμό δυσκολίας (εύκολη), με ορισμένα ανηφορικά τμήματα και είναι μήκους 6,2 χλμ. Συγκέντρωση στις  εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Ομηρούπολης στη θέση Κλειδού, στον Βροντάδο.

Ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων 40 άτομα, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, με βάση το χρόνο συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης, η οποία επισυνάπτεται και θα υπάρξει και λίστα αναμονής.

Απαραίτητος εξοπλισμός: Παπούτσια  με καλή τρακτερωτή σόλα (παπούτσια πεζοπορίας), σακίδιο με νερό, ελαφρύ γεύμα και αδιάβροχο ή καπέλο (ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες), μπαστούνι πεζοπορίας (επιθυμητό).

Ο Δήμος Χίου θα φροντίσει για την μετακίνηση των συμμετεχόντων με λεωφορείο, από το τέρμα της διαδρομής προς την αφετηρία της.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, η οποία επισυνάπτεται και να την αποστείλουν συμπληρωμένη στο ΚΠΕ ΟΜΗΡΟΥΠΟΛΗΣ το αργότερο έως την Πέμπτη 18/10/18.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων Δευτέρα 15/10/18.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.