Πειρατεία στην καρδιά της Ευρώπης! Το πλήρωμα όμηροι για 5 ώρες

Ένα πρωτόγνωρο και ανήκουστο περιστατικό συνέβη τις βραδινές ώρες στις 10 προς 11 Οκτώβριου στην καρδιά της Ευρώπης και συγκεκριμένα στην Δουνκέρκη της Γαλλίας, όταν αρκετοί άνδρες κρατώντας ξύλινα ρόπαλα επιβιβάστηκαν στο φορτηγό πλοίο TRUDY το οποίο κατέλαβαν και κράτησαν και το 20μελές πλήρωμα του για περίπου 4-5 ώρες!

Αφού έψαξαν διεξοδικά το πλοίο, αποχώρησαν χωρίς να πάρουν τίποτα. Σύμφωνα με μαρτυρίες του πληρώματος, υπήρξαν άτομα τα οποία τραυματίστηκαν κατά την διάρκεια της πειρατείας.

Να θυμίσουμε ότι το φορτηγό πλοίο τέθηκε υπό κράτηση από τις Γαλλικές αρχές στην 1 Οκτωβρίου όταν θεωρήθηκε ύποπτο για μεταφορά ναρκωτικών. Οδηγήθηκε στην Δουνκέρκη και μετά από έλεγχο βρέθηκαν περισσότερο από 1 τόνο κοκαΐνης. Και τα 20 μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο πλοίο συνελήφθησαν και αντικαταστάθηκαν από άλλο πλήρωμα. Το πλήρωμα που συνελήφθη ήταν Ρώσοι, Ουκρανοί, Φιλιππινέζοι, Αιθίοπες ενώ ο πλοίαρχος ήταν Ρουμάνος.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν στο πλοίο, έκαναν αυτό που είχαν σχεδιάσει και εν εξαφανίστηκαν χωρίς κανείς να τους εμποδίσει.

Ένα ομολογουμένως απίστευτο περιστατικό στην καρδιά της Ευρώπης το οποίο παραπέμπει σε άλλες χώρες και θέτει σοβαρό θέμα στην ασφάλεια της βιομηχανίας και της περιοχής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.