Περιοδεία σε Λιθί και Ελάτα πραγματοποίησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Χίου

 

Στο Λιθί και την Ελάτα βρέθηκαν το Σάββατο οι αντιπεριφερειάρχες Χίου (Παντελής Βρουλής, τουρισμού και κοινωνικής μέριμνας  Νίκο Νύκτα, Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας  Λεωνίδα Αθηνάδη,  ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, χωρικού σχεδιασμού & απόδημου Ελληνισμού  Παντελή Μπουρνιά) συνοδευόμενοι από τον Περιφερειακό Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης Γιώργο Παπαδόπουλο.

Οι αντιπεριφερειάρχες συνομίλησαν με τα Προεδρεία της Ελάτας και του Λιθίου, ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της περιοχής και συζήτησαν την εξεύρεση λύσεων.

 

 

αντ

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής  ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έχει εισηγηθεί τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με το Δήμο Χίου, προϋπολογισμού 700,000 € για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΟΥ ΠΥΡΓΙΟΥ – ΕΛΑΤΑΣ», το οποίο αναμένεται να εγκριθεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Κάναμε μια πρώτη επαφή και ενημερωθήκαμε δια ζώσης για τα προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή της Ελάτας και του Λιθίου. Καταγράψαμε τις απόψεις του κόσμου και τους προβληματισμούς τους».

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.