Περιοδεία Στεφανή στη Χίο

 

Ένα πλούσιο πρόγραμμα περιοδειών είχε την περασμένη Παρασκευή ο υποψήφιος Περιφερειάρχηςε Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ», επισκέφτηκε την Απλωταριά, τα Καρδάμυλα και τις Οινούσσες.

Ο κύριος Στεφανής, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να γνωρίσει τους κατοίκους αυτού του τόσο σημαντικού ναυτικού νησιού καθώς και τους τοπικούς άρχοντες σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Οι κάτοικοι του νησιού εξέφρασαν προβλήματα της καθημερινότητας, εστιάζοντας στη μείωση του ΦΠΑ, πρόβλημα το οποίο ανήκει στις προτεραιότητες του συνδυασμού «ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ».

Μετά την επίσκεψη του στις Οινούσσες, δήλωσε: «Η επίσκεψή μου πάντα στις Οινούσσες με γεμίζει με υπερηφάνεια και δέος. Είναι μια περιοχή ακριτική, κι όπως συνηθίζω να λέω πάντα εδώ χτυπάει λίγο παραπάνω η καρδιά της Ελλάδας. Άκουσα τους κατοίκους και δεσμεύομαι υπεύθυνα πως η νέα Περιφερειακή Αρχή θα σταθεί αντάξια της εμπιστοσύνης τους και αρωγός τους».

Στη συνέχεια επέστρεψε στη Χίο, μετέβη στην κεντρική πλατεία της πόλης και συνομίλησε με πολίτες, καταλήγοντας στην αγορά της Απλωταριάς.

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.