Περιφερειάρχης Κ. Μουτζούρης: Ο Μηταράκης τιμωρήθηκε από τους Χιώτες και εξεδιώχθη από την Κυβέρνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στης 11:00, στα τοπικά ΜΜΕ, ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Φανερά εκνευρισμένος από την στάση του βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη, αναφερόμενος στο πρόσωπο του είπε τα ακόλουθα:
Ο κ. Μηταράκης εξεδιώχθη από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο λαός της Χίου τον τιμώρησε και οι εκλεκτοί του, την πάτησαν. Δεν περάσατε τις εξετάσεις κ. Μηταράκη παραμείνατε μετεξεταστέος για την κυβέρνηση.
Στην συνέχεια ευχαρίστησε και τους επικοινωνιολόγους της κυβέρνησης που αντί να βοηθήσουν τον Στρατηγό κ. Αλκιβιάδη Στεφάνη βοήθησαν την δική του παράταξη.

Ξεπερνάμε τις πικρίες που δημιουργήθηκαν, όχι με τους πολιτικούς αλλά με το λαό, θα είμαστε κοντά και θα παλέψουμε για όλους.

Η κυβέρνηση μας φέρθηκε άψογα τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν, μας έδινε τα χρήματα που δικαιούμασταν το ίδιο θα γίνει και τώρα ανέφερε.

Εν συνεχεία πήρε το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Παντελής Βρουλής όπου αναφέρθηκε σε τοπικά πολιτικά γραφεία και όπως είπε χαρακτηριστικά θα έπρεπε να καθίσουν στ αυγά τους σε αυτές τις εκλογές όπως τους είχαν υποσχεθεί αλλά δεν έπραξαν. Δεχτήκαμε από τους ίδιους του συντρόφους μας ανελέητο πόλεμο.
Ευχαρίστησε το Χιώτικο λαό, για την ανανέωση που έδωσε στη παράταξη τους ώστε να συνεχίσουν το έργο τους, που μέχρι τώρα είναι πολύ μεγάλο.

Το πρώτο ερώτημα του Παντελή Κυδώνη στον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Μουτζούρη,  αφορούσε τους απερχόμενους στόχους του συνδυασμού και αν θα μπορούν να επιτευχθούν με την σημερινή στάση της Κυβέρνισης. Ο κ. Μουτζούρης ανέφερε χαρακτηρίστηκα:
Η κυβέρνηση είναι αντικειμενική και υπεύθυνη. Η κυβέρνηση κάνει καλά τη δουλειά της, είναι αντικειμενική και θα μας βοηθήσει. Ζήσαμε τέσσερα χρόνια με αντικειμενικότητα της Κυβέρνησης ως ανεξάρτητοι.

Σε δεύτερο ερώτημα του Παντελή Κυδώνη που αφορούσε την συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου διέψευσε τον κ. Μουτζούρη για τις αφίξεις εκατοντάδων μεταναστών, απάντησε:
Όπως σας προανέφερα κ. Κυδώνη, ο κ. Μητσοτάκης δεν κάνει λάθη αλλά δεν γνωρίζει, έχει θέμα με τους επικοινωνιολόγους του και έχει ελλιπής ενημέρωση. Τα ποσοστά που έχω αναφέρει είναι συντηρητικά.

Σε άλλο ερώτημα, είπε ότι η στάση της Περιφερειακής αρχής  για τις δομές θα είναι χειρότερη από πριν.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.