Περιφερειακοί Αγώνες Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος και δημόσια οδο

 

 

 

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, προκηρύσσει τους ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ, «Α’ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ»  την Κυριακή 5Φεβρουαρίου 2023.

Οι συγκεκριμένοι αγώνες, δύνανται να διεξαχθούν σε τρείς ( 3 ) Ομίλους, με κοινή ή διαφορετική ημερομηνία διεξαγωγής :
Α. Χίου – Κεντρικός λιμένας ( οδός Νεωρείων – Λ.Αιγαίου – Νότιος Λιμενοβραχίονας ), Β. Σάμου – Βαθύ Σάμου Γ. ΙΚΑΡΙΑΣ – Αγ. Κήρυκος
Οι αγώνες και των τριών ( 3 ) Ομίλων, θα διεξαχθούν με ευθύνη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ, και θα πρέπει να ολοκληρωθούν το αργότερο μέχρι τις 25/02/2023.
3. ΧΩΡΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ : Για τον Όμιλο Χίου, ο χώρος μπροστά από το κτίριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου

  1. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :
    Οι Περιφερειακοί αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος και δημόσια οδό, αποτελούν την Α’Φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος δρόμου σε ανώμαλο έδαφος. Η συμμετοχή των αθλητών – αθλητριών στους περιφερειακούς αγώνες αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος της 5 Μαρτίου 2023.
    Στα αγωνίσματα του παραπάνω πίνακα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν :
    α. Οι αθλητές – αθλήτριες που ανήκουν στα σωματεία – μέλη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. όπως ορίζεται στην τελευταία υπουργική απόφαση και στους οποίους – ες έχει εκδοθεί δελτίο αθλητικής ιδιότητας του ΣΕΓΑΣ, ανεξάρτητα εάν ανήκουν σε σωματείο της διοργανώτριας Ε.Α.Σ και των Ε.Α.Σ. που συμμετέχουν στον όμιλο ή είναι αθλητές – αθλήτριες σωματείων
    από άλλες Αθλητικές Ενώσεις.
    Στην περίπτωση που τα σωματεία διαθέτουν αθλητές-τριες που δεν έχει εκδοθεί ακόμη Αθλητικό Δελτίο από τον ΣΕΓΑΣ, μπορούν να τους δηλώσουν και να συμμετέχουν με την επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης (με σφραγισμένη φωτογραφία) ή αστυνομική ταυτότητα.
    β. Αθλητές-τριες που ανήκουν σε συλλόγους δρομέων υγείας, ελεύθερα ασκούμενοι
    πολίτες καθώς και μαθητές –τριες που φοιτούν σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής της παρ.6 εδάφια, β και γ αυτής της προκήρυξης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.