Περιφερειακό πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων επιτραπέζιας αντισφαίρισης – Τα αποτελέσματα

Σε πέντε περιοχές της χώρας πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαρτίου το Περιφερειακό πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Αφορά αθλητές και αθλήτριες έως 13 ετών, έβγαλε τους τοπικούς νικητές στο απλό και παράλληλα έδωσε προκρίσεις για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 26 με 28 Μαΐου 2023 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Περίπου 220 παιδιά αγωνίστηκαν στην Αθήνα, την Καβάλα, την Πάτρα, τη Χίο και την Κρήτη.

Στη Χίο και το κλειστό γυμναστήριο Καμποχώρων, την 1η θέση στα αγόρια πήρε ο 11χρονος Απόστολος Κοντόπουλος (Νο 2). Ο αθλητής του Ωρίωνα ΑΠΟ Χίου κατέβαλλε στον συναρπαστικό τελικό τον συμπαίκτη του Αργύρη Λουρετζάκη (Νο 1) με 3-2 σετ (7-11, 11-9, 14-12, 6-11, 11-9).

Το χάλκινο μετάλλιο πήραν ο Γιώργος Λιαδής και ο Χρήστος Παπαχατζίδης του ΜΣΒ Φαρος Βαρβασίου.

Στις παγκορασίδες ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου η 11χρονη Μαρκέλλα-Ιωάννα Σγούτα. Η αθλήτρια του Ωρίωνα Χίου (1ο φαβορί) νίκησε στον τελικό τη συμπαίκτριά της Μαρία-Μαρκέλλα Κοντοπούλου (Νο 2) με 3-0 σετ (11-7, 11-5, 11-5).

Την 3η θέση κατέλαβαν η Χαρίκλεια Ζαγκότση και η Πλουμή Σωτηράκη, επίσης από τον Ωρίωνα Χίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.