ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ : Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

 

 

Το Σάββατο 20 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου στο λιμάνι του Μούδρου. Την συναυλία της δεκαετίας, όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, εκτιμάται ότι παρακολούθησαν περί τις 7.000 θεατές σε ένα γεμάτο πάρκο κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου χρηματοδότησε εξολοκλήρου την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ο Περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης κατά την έναρξη της συναυλίας ευχαρίστησε τόσο τον τραγουδοποιό Στέλιο Ρόκκο για την αποδοχή της πρότασης όσο και τον Έπαρχο Λήμνου και τους υπαλλήλους της Π.Ε. Λήμνου που ακούραστα εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή της συναυλίας.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ευχαριστεί θερμά τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους της Λήμνου για την τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμά της.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στο Λιμενικό Ταμείο Λήμνου, τον Δήμο Λήμνου , το ΕΚΑΒ, την Αστυνομία, το Λιμεναρχείο Μούδρου, την Πυροσβεστική, τον Ταξίαρχο Λήμνου, τον Διοικητή της 88 ΕΜΑ, και  την βιοτεχνία κρεάτων Αρβανίτης αλλά και όλους όσους  αγόγγυστα εργάστηκαν για την επιτυχή διεξαγωγή της συναυλίας.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί την  Εταιρία Ανακύκλωσης Αιγαίου  για την ευγενική της χορηγία στο πλαίσιο της πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης του τόπου.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.