Περνούν στην αντεπίθεση οι Εργαζόμενοι του Δήμου Χίου και διαψεύδουν τους ισχυρισμούς Ζερβάκη

Σκληρή ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα καταλογίζει στους μόνιμους υπαλλήλους του δήμου ο πρώην γενικός γραμματέα του Δήμου Χίου και νυν διευθυντής του ΑΟΤΑ Αντώνης Ζερβάκης, εξέδωσε ο σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ Χίου, στην οποία κατηγορούν τον κ. Ζερβάκη για αναληθείς ισχυρισμούς .

στην ανακοίνωση αναφέρουν:

”   Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Χίου, με αφορμή τις απαράδεκτες δηλώσεις της δημοτικής αρχής και του πρώην Γεν. Γραμματέα του Δ.Χίου και νυν Διευθύνοντος  Συμβούλου του ΑΟΤΑ(τυχαίο, άραγε;), διαπιστώνει ότι  για άλλη μια φορά, κατά πάγια τακτική της δημοτικής αρχής, χρεώνονται οι εργαζόμενοι, «την αδυναμία παραγωγής έργου» από πλευράς τους, επικαλούμενοι την άρνηση συνεργασίας των υπαλλήλων.

Μα ο Δήμος Χίου δεν έχει ανάγκη από ΑΟΤΑ.

Έχει ανάγκη από προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλους τους κλάδους και όλες τις ειδικότητες, για να μπορούν οι υπάλληλοι να εκτελούν τα υπηρεσιακά τους καθήκοντα με συνέπεια ,ευσυνειδησία , νομιμότητα και πάνω απ ΄ όλα με διαφάνεια .

Έχει ανάγκη από προσλήψεις μόνιμου προσωπικού σε όλους τους κλάδους και όλες τις ειδικότητες, για να καταστεί δυνατή η διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα του δήμου και η προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος.

Με έκπληξη δε ακούσαμε από τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Δήμου και νυν Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΑΟΤΑ,να κατηγορεί τον Σύλλογο Εργαζομένων λέγοντας ότι «ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου καλεί εργαζόμενους για να απολογηθούν προκειμένου να τους τιμωρήσουν».

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Δ. Χίου, δεν δέχεται κανενός είδους παρεμβάσεις στην εσωτερική του λειτουργία, ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τους αναληθείς ισχυρισμούς του και διατρανώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι  ρόλος του είναι να συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους και να υπερασπίζεται τα δίκαια αιτήματά τους”, καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Χίου. ”

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.