Πιθανή ΕΔΕ για τον αρχηγό της ΕΛΑΣ που πήγε σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ σε προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ

Δυσαρέσκεια στην Ελληνική Αστυνομία – Δείτε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αριστείδη Ανδρικόπουλο με πολιτικά στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα δίπλα σε Σκουρλέτη και Φλαμπουράρη

Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλά σχόλια στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. καθώς, όπως λένε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αριστείδης Ανδρικόπουλος πηγαίνει σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Ποτέ στο παρελθόν άλλος αρχηγός δεν πήγαινε σε κομματικές συγκεντρώσεις σημειώνουν και επισημαίνουν ότι ο κ. Ανδρικόπουλος είναι η τρίτη φορά που πηγαίνει σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος, συνιστά πειθαρχική παράβαση.

andrikopoulos_main2

Συγκεκριμένα, στο Π.Δ. 120/2008 ορίζεται σαφώς ότι «οι οποιασδήποτε μορφής δημόσιες εκδηλώσεις υπέρ ή κατά πολιτικών κομμάτων ή πολιτικών προσώπων επισύει την ποινή της αργίας με απόλυση. Αρμόδιος να διατάξει τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. είναι ο εκάστοτε υπουργός Δημόσιας Τάξης.

πηγή:protothema.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.