Πλούσιος ή Πένης ή Δίκαιος ή Αμαρτωλός… όλους τους σαρώνει ο Κορωνοϊός

Δεν ξέρω πώς μου ήρθαν σήμερα εκκλησιαστικοί ψαλμοί και ρήσεις στο μικρό μου μυαλουδακι και άρχισα φιλοσοφώντας να αναρωτιέμαι το τί είναι η ζωή και ο άνθρωπος!

Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι:
Ματαιότης Ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης …. δηλαδή το ότι είμαστε όλοι μας… ένα τίποτα ένα μηδενικό ένα ευτελές ζωντανό νεκρό  άβουλο πλάσμα ανίκανο να αντιμετωπίσει την σημερινή πραγματικότητα της εποχής.
Που πήγαν οι χοροί και τα  τραγούδια,τα πάρτυ και οι συγκεντρώσεις ,οι ξέφρενοι θόρυβοι στις πλατείες ,τις παραλίες, στις ταράτσες στα προαύλια των Πανεπιστημίων και όπου αλλού μπορούσε να γίνει της κακομοίρας;
Τά φύσηξε όλα ο άνεμος στην πραγματικότητα τα σάρωσε ο ανεμοστρόβιλος της πανδημίας του Κορωνοϊού και ξερίζωσε στο διάβα του ότι ζωντάνια επικρατούσε στο σύμπαν!
Μαρασμός και καταχνιά επικρατεί σ όλη την υφήλιο και τους ανθρώπους να έχουν γίνει κανίβαλοι και να προσπαθεί να καταπιεί ο ένας τον άλλον !
Και δυστυχώς δεν βλέπουν και δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει:
Ένας αόρατος μικροοργανισμός πού θερίζει στο πέρασμα του δίχως να βλέπει εάν είναι Πλούσιος ή Πένης ή Δίκαιος ή Αμαρτωλός και τον βάζει κάτω και του αλλάξει τον Ανανία!
Βλέπουμε καθημερινά ανθρώπους κάθε ηλικίας και μόρφωσης φύλου ή οικονομικής επιφάνειας ή επιστημονικής προσωπικότητας ή κυβερνητικής και θρησκευτικής εξουσίας να βρίσκονται στην δεινή θέση να τούς τοποθετηθεί ένας ενδοτραχειακός σωλήνας δίχως γυρισμό από τον άλλο κόσμο που πηγαίνουν .
Παντού πέπλο μυστηρίου και θανάτου!
Φεύγουν άδικα ανθρώπινες ζωές που χρειάζονται για να βοηθήσουν και να προσφέρουν με την επιστημονική τους αξία!
Αυτό είναι το μεγάλο γιατί που μόνιμα βασανίζει τις σκέψεις μου και το μυαλουδάκι μου!
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις των τυχερών που ξεπερνούν και ξεφεύγουν από την διασωλήνωση όπως εάν πράγματι αληθεύει ή ήταν κομπίνα της προεκλογικής εκστρατείας του προέδρου της αμερικανικής πολιτικής αναμπουμπούλας που μέχρι τώρα αρνητικά επιμένει ότι είναι ακόμη ο νικητής των εκλογών!
Βέβαια νύχτα έχει ακόμη ή μαύρα μεσάνυχτα και βλέπει όνειρα θερινής νυκτός αλλά ήρθε η μέρα και όλα εξαφανίσθηκαν!
Και όπως ανθίζουν τα λουλούδια την άνοιξη όταν έρθει το καλοκαίρι κι αυτά μαραίνονται!
Και όπως λέει και το τραγούδι : Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση είν’εδώ!
Το κακό είναι ότι δυστυχώς μέσα στην κοινωνία που ζούμε βλέπουμε καθημερινά τους αρνητές της μάσκας και τους ανεγκέφαλους συνδικαλιστές που κατευθύνουν τις μάζες των ανόητων πολιτών που εγώ τους λέω Χαϊβάνια γιατί άγονται και φέρονται ως όρνια και κατσίκια από τους τσοπάνηδες τους!
Αυτή είναι η πραγματική κοινωνία σ αυτή ζούμε και μ όλους αυτούς θα πορευτούμε!
Αυτά τα λίγα λόγια για την σημερινή μέρα που δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ για το παρελθόν της πολιτικοστρατιωτικής αναμπουμπούλας!
Καλό Απόγευμα με Υγεία και Χαρά 
Χίος 17 Νοεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.