Ποιοι Ανθέλληνες κρύβονται πίσω από τους εμπρηστές και τον πύρινο Όλεθρο; Γράφει ο Λευτέρης Πυκνής

Ηλίου φαεινότερο μετά από τις χθεσινοβραδινές επιθέσεις στον κόμβο της Βαρυμπόμπης από 50 έως 60 κοπρίτες, αλήτες, του αντιεξουσιαστικού χώρου εναντίον των ηρώων πυροσβεστών που πήγαιναν για να σβήσουν την πύρινη λαίλαπα που επικρατεί πανελλαδικά από εμπρηστές, ποιοι περίπου άλλοι Ανθέλληνες κοπρίτες κρύβονται πίσω από τους εμπρηστές και τους κατευθύνουν!
Και αναγκαστικά επενέβησαν τα ΜΑΤ για να απομακρυνθούν τα κατακάθια οι αλήτες και οι κοπρίτες Ανθέλληνες που δεν ορρωδούν ακόμη και στις τραγικές ώρες και μέρες που περνούν οι Έλληνες πολίτες με τον καύσωνα και την πύρινη λαίλαπα.
Δεν είναι τυχαία όσα είπε ο συλληφθείς εμπρηστής που πιάσανε στο Κρυονέρι ότι:
“Ο,τι και να μου κάνετε είμαστε πολλοί, δεν θα γλιτώσετε “….ή όλα αυτά που γράφει και προβάλλει στην προσωπική της ιστοσελίδα στο διαδίκτυο απροκάλυπτα η Σταυρούλα Τομάρα (τρομάρα να της έρθει) ότι:
“Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη Κυβέρνηση” ! Άραγε σε ποιο κόμμα ανήκει;
Επίσης υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από τα ευρήματα και τα υλικά που είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες εμπρηστές, καθώς και απομεινάρια στα αποκαΐδια…γκαζάκια και μπετονάκια βενζίνης καθώς και μεγεθυντικοί φακοί καλά τακτοποιημένοι πάνω σε ξερά χόρτα έτοιμα για ανάφλεξη!
 
Μέχρι και στο Πεδίο του Άρεως προσπάθησαν να βάλουν φωτιά!
Και διερωτάται ο κάθε νουνεχής Έλληνας πολίτης μήπως είναι τυχαία όλα αυτά ή πίσω υπάρχουν πολιτικάντηδες και κομματικά εξαπτέρυγα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να δημιουργήσουν αναμπουμπούλα και με το να διαβάλουν και να υποσκάπτουν ακόμη και την τραγική αυτή στιγμή την Κυβέρνηση που προσπαθεί με κάθε τρόπο και μέσον να μην φθάσουμε στις τραγελαφικές καταστάσεις που είδαμε στο ΜΑΤΙ με πάνω από εκατόν νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες με εγκαύματα και πνευμονικά νοσήματα!
Και παρ όλες τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει οι εκατοντάδες φωτιές καθημερινά εν τούτοις με κάθε τρόπο και μέσον προσπαθεί να μην θρηνήσουμε ανθρώπους και ζώα είτε του δάσους είτε οικόσιτα και προς το παρόν τα έχει καταφέρει!
Βέβαια αυτό δεν αρέσει σε κομματικούς φορείς και σχηματισμούς της αντιπολίτευσης γενικώς, γιατί διακαώς επιθυμούν να δούνε να καίγονται εκτός τα δάση και περιουσίες και ανθρώπινα θύματα νεκρούς!
Ανθέλληνες βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι ο Ελληνικός λαός πλέον από όλα τα ΜΜΕ και βλέπει και ακούει και βγάζει τα συμπεράσματα του από τις ενέργειες, πράξεις και συμπεριφορές όλων των πολιτικάντηδων!
Εύχομαι να βάλετε μυαλό και να κοιτάξετε το καλό του τόπου μας και να γίνεται Έλληνες!
Από την ακριτική Χίο με μεγάλη θλίψη και δάκρυα στα μάτια και μεγάλο βάρος στην καρδιά και την ψυχή μου πού κλαίει για την καταστροφή της Ελλάδας μας!
Καλό ξημέρωμα και καλο Σαββατοκύριακο!
Χίος 7 Αυγούστου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.