Ποιοι είναι οι υπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί για την ανωμαλία;

Ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας κόμματα και χρώματα είναι οι υπεύθυνοι και οι υποκινηταί και καθοδηγηταί του εμφύλιου της Νέας Σμύρνης που νεολαία και βουλευτές καλούσαν τον Λαό σε συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν όλες οι Ανθελληνικές ομάδες των αναρχοεξτρεμιστών που συμπαραστέκονται στον αρχιδολοφόνο της 17 Νοέμβρη με μολότοφ, ρόπαλα φωτοβολίδες πέτρες, καντρόνια, σιδερόβεργες και με φωτιές τα έκαναν όλα λίμπα για λίμπα και με θύμα έναν αστυνομικό αιμόφυρτο στο κεφάλι από κτυπήματα με καντρόνια και σιδερόβεργες και λαμπάδιασαν από τις φωτιές οι κάδοι και τα Δέντρα δεξιά και αριστερά του δρόμου σ’ όλη την περιοχή της Νέας Σμύρνης! Για το αίμα αυτό και τις ζημιές και καταστροφές ποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί και υπεύθυνοι;
Καμαρώστε τα κατορθώματα της ακροαριστερόστροφης αντιπολίτευσης!
Οι φωτογραφίες μιλούν από μονές τους!
Εν αντιθέσει με τα λόγια φιλίας,ομόνοιας, αδελφοσύνης, και αλληλεγγύης που βγήκαν απ’ τα χείλη του Πρωθυπουργού!
Και όπως είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο βραδινό σύντομο διάγγελμα ότι ” Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, πρέπει να είναι οι τελευταίες.
Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει!
Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ολους αυτοσυγράτηση και ψυχραιμία.
Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν.
Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά.
Δυστυχώς κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας.
Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: ..Το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων.
Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα!
Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει.
Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω!
Αυτός είναι ο πραγματικός ηγέτης ενός κράτους..ενός έθνους χωρίς μίσος και διχαστικές κορώνες αλλά με πνεύμα συναδελφοσύνης και ομοψυχίας όλων των Ελλήνων!
Εύχομαι σε όλους καλά μυαλά!
Από την ακριτική Χίο ώρα 20.00 της 9 Μαρτίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.