Ποιός Κυβερνά αυτόν τον τόπο οι Εκλεγμένοι ή οι καρεκλοκένταυροι υπάλληλοι του Δημοσίου;

Σήμερα ήρθε η ώρα και θα πω την φράση του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή ” Επιτέλους ποιος Κυβερνά αυτόν τον τόπο; ” όπως και χθες έκανε το ίδιο στον ΕΦΚΑ ο Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης που οι καρεκλοκένταυροι υπάλληλοι καθυστερούν να βγάλουν τις συντάξεις και δεν εφαρμόζουν τον νόμο αλλά λένε ότι περιμένουν εγκυκλίους και τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρι πού λέει η παροιμία και λοιδορήθηκε από την αντιπολίτευση επειδή τα έβαλε με τους υπαλλήλους πού φυσικά η πλειοψηφία ανήκει στα κόμματα της αντιπολίτευσης.
Σήμερα επαναφέρω το δέντρο της φωτογραφίας που είναι στην μέση του δρόμου στην στροφή έξω από την Μονή της Παναγίας Βοήθειας που δυστυχώς η υπηρεσία του Δασαρχείου δεν έδωσε την άδεια σε άλλη πάλι υπηρεσία που ζήτησε να κοπεί το δέντρο γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να στουκάρει πάνω όχημα και να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές!
Όπως δείχνει η φωτογραφία έπεσε πριν λίγες μέρες καινούργια άσφαλτος σε όλο το μήκος του δρόμου και το δέντρο στέκεται μπάστακας μέσ την μέση!
Νομίζω πως πρέπει να επέμβουν οι Δικαστικές Αρχές και μάλιστα ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ γιατί νομίζω ότι έχει παρατραβήξει αυτή η ιστορία…
Εάν βράδυ σκοτεινά κατεβαίνουν οχήματα από τις Καρυές προς την πόλη και τύχει στο σημείο που είναι το δέντρο να ανεβαίνουν άλλα οχήματα σίγουρα αυτό που κατευθύνεται στην πόλη θα στουκάρει πάνω στο δέντρο.
Όποιος έχει μάτια βλέπει!!!
Οι καρεκλοκένταυροι υπάλληλοι νομίζουν ότι μπορούν να κυβερνούν την Ελλάδα μας επειδή έχουν αυτή την μονιμότητα…αλλά εάν τύχει και υπάρξουν θύματα ανθρώπινες ζωές ποιός θα φταίει και θα είναι υπεύθυνος;
Και ενώ θα μπορούσε να γίνει διαπλάτυνση του δρόμου με την νέα ασφαλτόστρωση βλέπουμε αυτή την ασχήμια όπως η ταινία με τον αξέχαστο Λάμπρο Κωνσταντάρα ο “ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΣ” που τράκαρε η κόρη του πάνω στην ελιά πού δεν ήταν στον δρόμο!
Χρειάζεται και λίγο χιούμορ γιατί με αυτούς όλους τους καρεκλοκένταυρους κοντεύουμε να τρελαθούμε!
Από σήμερα ας αναλάβει η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!
Καλό Απόγευμα με Υγεία και Χαρά!
Χίος 10 Οκτωβρίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.