ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ Μ.Ε.Ο.Θ 2022-2023

 

Ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών με μεγάλη χαρά ανακοινώνει  στα μέλη και στους φίλους του το πρόγραμμα λειτουργίας των πολιτιστικών εργαστηρίων & δράσεων για το έτος 2022-2023. Οι καιροί επιβάλουν περισσότερο από ποτέ, με ασφάλεια και με προσοχή, να ξαναβρούμε τους ρυθμούς μας και να ασχοληθούμε με ότι αγαπάμε.    Τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με νέα αντικείμενα για να ανακαλύψουν τις κλίσεις τους και τον εαυτό τους, ενώ οι ενήλικες ,περπατώντας στο μονοπάτι της δια βίου μάθησης, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους και περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Θα λειτουργήσουν λοιπόν δεκατρία  (13) εργαστήρια (Παραδοσιακός χορός, εκμάθηση μουσικών οργάνων, χορωδία ενηλίκων, μουσικοκινητική,  εικαστικό παιδικό τμήμα, θεατρικό παιδικό τμήμα, τμήμα ρομποτικής, γυμναστική παιδικό τμήμα & ενηλίκων, εργαστήρι πλεκτικής, εργαστήρι ραπτικής για αρχάριους/ες, εκμάθηση τούρκικης γλώσσας, εργαστήρι επεξεργασίας Θυμιανούσικης Πέτρας), πέντε (5) δράσεις (αιμοδοσία, τμήμα πεζοπορίας, τμήμα Δανειστικής Βιβλιοθήκης και πρόγραμμα φιλαναγνωσίας, εκπαιδευτικά προγράμματα «Μόστρα – Καρναβάλι Θυμιανών» και «Τα μονοπάτια της Πέτρας») , η θεατρική μας ομάδα καθώς και οι εθελοντικές ομάδες   Πλεκτού χωριού Μόστρας & Καρναβαλιού και Λαογραφικού Μουσείου.

Τα παραπάνω τμήματα – ομάδες  θα λειτουργήσουν από 3 Οκτωβρίου 2022 έως και 31 Μαΐου 2023.

Οι αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα Πολιτιστικά Εργαστήρια του Μ.Ε.Ο.Θ θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά στην διεύθυνση http//:www.meoth.gr από Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου είτε στο κτήριο του Μ.Ε.Ο.Θ από τη Δευτέρα 26-9-2022 έως και την Παρασκευή 30-9-2022 και ώρες 18:00- 20:00.

Για πληροφορίες και ενημέρωση επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας    http//:www.meoth.gr     .

f/b ΜΕΟΘ,  instagram Meoth_chios

Σας ευχόμαστε μια γόνιμη, υγιή και εποικοδομητική χρονιά

κοντά στα πολιτιστικά εργαστήρια του Μ.Ε.Ο.Θ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Μ.Ε.Ο.Θ

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.