Πράσινες γωνίες σε δημόσιους χώρους

 

Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης και σύμφωνα με τον προγραμματισμό δράσεων, η ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε. ολοκλήρωσε την τοποθέτηση πράσινης γωνίας εντός του Γενικού Νοσοκομείου Χίου «Σκυλίτσειο». Σε συνεργασία με το τμήμα Διοίκησης και το τμήμα εκπαίδευσης του Νοσοκομείου, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά σεμινάρια ανακύκλωσης με στόχο την ευαισθητοποίηση και συμμετοχή του συνόλου των εργαζομένων του.

Η ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ Α.Ε. συνεχίζει την τοποθέτηση πράσινων γωνιών σε δημόσιους χώρους, στα πλαίσια της ενίσχυσης της ανακύκλωσης σε κάθε γωνιά της Νήσου Χίου. Ταυτόχρονα, η εταιρεία καταγράφει, αξιολογεί και επιδιορθώνει αδυναμίες στο χώρο της ανακύκλωσης σε συνεργασία με το αρμόδιο προσωπικό κάθε επιχείρησης.

Η παρουσία Πράσινων Γωνιών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εύρυθμης λειτουργίας του δικτύου ανακύκλωσης και πρωτεύων παράγοντας αύξησης του ποσοστού ανακύκλωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.