Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ γεύσεων Λαγκάδας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ γεύσεων Λαγκάδας ,  το οποίο αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και ήδη έχει γίνει θεσμός. Το Φεστιβάλ συνδιοργανώθηκε από τον Προοδευτικό Όμιλο Λαγκάδας   και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με την ευγενική χορηγία του Φορέα Τουρισμού  Χίου, ιδιωτών, επιχειρήσεων και παραγωγών.

Φέτος προσκεκλημένοι ήταν ο  Χιώτης σεφ κ. Νίκος Κωνσταντουλάκης και ο Θεσσαλονικιός pastry σεφ κ. Τάσος Αθανασιάδης, οι οποίοι έκαναν πράξη, μπροστά, στο κοινό τις γαστρονομικές τους δημιουργίες.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στηρίζει ένθερμα και εμπράκτως αυτή την εξαιρετική εξωστρεφή προσπάθεια που προβάλλει την τοπική γαστρονομία, τα χιώτικα προϊόντα, αλλά και τον πολιτισμό φιλοξενίας που χαρακτηρίζει τους Χιώτες.

Η συγκεκριμένη δράση βρίσκεται σε πλήρη συμφωνία  και εναρμόνιση με την προσπάθεια που καταβάλουμε ως Διεύθυνση Τουρισμού Β.Α. για την ανάδειξη της Χίου σε γαστρονομικό προορισμό Διεθνούς εμβέλειας, ένα project που ήδη έχουμε επενδύσει.

Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του, κυριολεκτικώς, Προοδευτικού Όμιλου Λαγκάδας για την διοργάνωση και σε όλους όσους συνέδραμαν και βοήθησαν.

 

 

                                                            Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

                                                             ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

                                                                        

                                                              ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΝΥΚΤΑΣ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.