Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τους ισχυρούς ανέμους

Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους στα πελάγη τα 9 με 10 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ στις 8 το βράδυ θα αναχωρήσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΔΙΑΓΟΡΑΣ» για Χίο και Μυτιλήνη.

Το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσουν επίσης από Πειραιά για Κρήτη στης 11:00 και συγκεκριμένα για το Ηράκλειο, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Horizon», για τα Χανιά το «ΕΛΥΡΟΣ» και το «Φαιστός Παλάς» για Ηράκλειο – Χανιά.

Από τη Ραφήνα, τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται μόνο έως το Μαρμάρι, ενώ από το Λαύριο τα δρομολόγια των πλοίων διεξάγονται κανονικά.

Οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο και Καβάλα-Πρίνου Θάσου παραμένουν κλειστές.

Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, απαγορεύτηκε επίσης ο απόπλους από τα λιμάνια της Ζακύνθου, της Κεφαλονιάς και της Κυλλήνης, καθώς οι άνεμοι φτάνουν τα 8-9 μποφόρ.

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις δρομολογίων που μπορεί να υπάρξουν λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.