Προγράμματα μαζικής άθλησης για γυναίκες και υποψήφιους σωμάτων ασφαλείας και ΤΕΦΑΑ

 

Σας ενημερώνουμε ότι το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας Δήμου Χίου προτίθεται να διοργανώσει προγράμματα μαζικής άθλησης για γυναίκες και υποψήφιους σωμάτων ασφαλείας και ΤΕΦΑΑ.

Ειδικά για τις γυναίκες, το πρόγραμμα θα γίνεται στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, σε εξωτερικό χώρο, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., κάθε Δευτέρα-Τετάρτη- Παρασκευή, από τις 9.00 έως τις 10.00. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 και να προσκομίσουν βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ότι είναι υγιείς και μπορούν να αθληθούν κατά τη μέρα της εγγραφής τους.

Για τους υποψήφιους σωμάτων ασφαλείας και ΤΕΦΑΑ απαιτείται βεβαίωση από παθολόγο ή καρδιολόγο ότι είναι υγιείς και μπορούν να αθληθούν. Αν επιθυμούν να κάνουν χρήση της πισίνας στο Ιωνικό Κολυμβητήριο απαιτείται βεβαίωση από δερματολόγο καθώς και αρνητικό τεστ COVID-19 από διαπιστευμένο εργαστήριο ή τον ΕΟΔΥ ανά εβδομάδα. Οι ώρες των προπονήσεων στο κολυμβητήριο είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 12.00 έως τις  13.00.

Τα δικαιολογητικά συμμετοχής παραλαμβάνονται μόνο στο Δημοτικό Στάδιο Χίου. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν  να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση του ΝΠΔΔ στο τηλέφωνο 22710-80200 εσωτ. 2 ή 3.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.