Προελαύνει με Γουλφ ο ΝΟ Χίου, άλωσε και τη Γλυφάδα, 6-5 τον ΑΝΟΓ

Ο ΝΟ Χίου συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία και το νικηφόρο σερί, που οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στη βελτίωση της άμυνάς του και κυρίως στη σημαντική ενίσχυση με τον Αμερικανό διεθνή γκολκίπερ Άλεξ Γουλφ, που έχει προσδώσει ασφάλεια κάτω από την εστία του.

Οι Χιώτες κατάφεραν να πάρουν ένα τεράστιο “διπλό”, αλώνοντας και την έδρα του ΑΝΟ Γλυφάδας, στο “Αντ. Δημητρόπουλος”, καθώς επιβλήθηκαν με 6-5, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του G2 γκρουπ της Β’ φάσης και έφτασαν στους 19 βαθμούς και στη 2η θέση της βαθμολογίας (10η συνολικά), καθώς εκμεταλλεύτηκαν και την ήττα του Υδραϊκού στα Χανιά. Ο ΑΝΟ Γλυφάδας, πάντως, παραμένει επικεφαλής της βαθμολογίας του δεύτερου γκρουπ με 20 β.

Οι Χιώτες πήραν προβάδισμα από το δεύτερο οκτάλεπτο, προηγήθηκαν και με 6-3, με τους Γλυφαδιώτες να μειώνουν λίγο πριν από το φινάλε στο ένα γκολ.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΝΟ ΧΙΟΥ 5-6

Οκτάλεπτα: 1-2, 0-1, 2-2, 2-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ 1, Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος 1, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 2, Ηλιόπουλος Ν., Θώμογλου, Χριστοφιδέλης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Γουλφ, Μιμίδης, Παππάς 1, Χαλατζιάν 1, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Τζώρτζης, Παζαΐτης, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Γαβαλάς Ι., Καρακούρος, Αμπάζης 1.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Γαλήνας

Ο Στέλιος Μιμίδης δήλωσε αμέσως μετά τον αγώνα: «Μια πάρα πολύ σημαντική νίκη..! Έχουμε ακόμα συνέχεια, θέλουμε τον κόσμο κοντά μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε!» 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.