Προετοιμασίες για τον εορτασμό της Αγίας Μαρκέλλας

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019, με την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο Αμανής κα Βιβή Ποταμούση, τον υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργο Ζώα, τους εμπλεκόμενους φορείς, Πυροσβεστική, Τροχαία, κτλ. για το συντονισμό και την απαραίτητη προετοιμασία για την μεγάλη εορτή του νησιού, της Αγίας Μαρκέλλας.
Θα ληφθούν και θα ισχύσουν με απόλυτη αυστηρότητα, όπως κάθε χρόνο κυκλοφοριακά μέτρα, τα οποία σύμφωνα με την κ. Βιβή Ποταμούση θα εφαρμοστούν από το Σάββατο 20 Ιουλίου μιας και τότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι προσκυνητές για να τιμήσουν την εορτή της Χιοπολίτιδος. Σε αυξημένη επιφυλακή θα βρίσκεται και η Πυροσβεστική, (πυροσβέστες και εθελοντές) για την πρόληψη πυρκαγιών.
Ιδιαίτερα εφιστάται η προσοχή των οδηγών στην στάθμευση των οχημάτων τους σε σημεία που να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία των άλλων οχημάτων και των πεζών, καθώς και των οχημάτων έκτακτης ανάγκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.