Προς αντιεμβολιαστές ανεγκέφαλους και ξεροκέφαλους… Εμβολιαστείτε προτού αχρηστευτείτε για όλη σας την ζωή… εάν τα καταφέρετε και την σκαπουλάρετε!!!

 


———-‐————————————————————————


Παράδειγμα προς αποφυγήν η φωτογραφία και η αποκάλυψη από τον παθόντα Αθλητή του body building Βασίλη Μοϊντίνη πού έχει την τόλμη να μιλά για την περιπέτεια του που ακόμα συνεχίζει να ταλαιπωρείτε και ποιος ξέρει για πόσο καιρό ακόμη και εάν στο τέλος αποκατασταθεί πλήρως η υγεία του!


Όπως αναφέρει έμεινε διασωληνωμένος δύο μήνες και έμεινε μόνο 62 καλά από τα 104 πού ήταν…έχασε 42 καλά!


Όπως αναφέρεται εδώ και αρκετούς μήνες έχει αποσωληνωθεί αλλά έχει μεγάλα αναπνευστικά προβλήματα γιατί ο κορωνοϊός του έχει κάνει μεγάλη ζημιά στα πνευμόνια του!


Έχει τεράστια κινητικά προβλήματα και θα περάσουν χρόνια να αποκατασταθεί το μυϊκό του σύστημα για να μπορέσει να περπατάει κανονικά.


Και όπως καταλήγει εάν δεν θέλετε να εμβολιαστείτε τότε καλύτερα να κλειστείτε στα σπίτια σας γιατί θα είναι κρίμα να κολλήσετε κορωνοϊο και δεν θα ξέρετε τι θα σας συμβεί και που μπορεί στο τέλος να καταλήξετε ή στον άλλο κόσμο ή θα ταλαιπωρείστε για όλη σας την ζωή!


Εγώ έχω γράψει πολλές φορές γιαυτό το θέμα και για τελευταία φορά σας κρούω τον κώδωνα του κινδύνου να “ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ” γιατί δεν υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή χωρίς να το καταλάβετε να βρεθείτε διασωληνωμένοι και στο τέλος να βλέπετε τα ραδίκια ανάποδα!


Κοιτάξτε προσεκτικά τις φωτογραφίες!


Καλημέρα απανταχού γης Ελληνίδες και Έλληνες
Χίος, 9 Νοεμβρίου 2021

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.