Προσπάθειες επαναπροσέγγισης Καραμούζου για παραμονή του στη θέση του Προέδρου του Ατρομήτου

 

Προσπάθειες επαναπροσέγγισης του Μανώλη Καραμούζου φαίνεται να γίνονται τις τελευταίες ώρες από πρώην προέδρους του Ατρομήτου αλλά και από κατοίκους του Άγιου Γιώργη αφού η είδηση της παραίτησής του έχει πυροδοτήσει σειρά προβλημάτων στην ομάδα του χωριού τους.

Χθες το απόγευμα ο προπονητής του Ατρομήτου Μίμης Γιοβανάκης γνωστοποίησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook  την παραίτηση του από την ομάδα του Ατρομήτου Αγίου Γεωργίου έπειτα από μία ομολογουμένως επιτυχημένη επταετή  θητεία στον προπονητικό  της πάγκο. Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα  σήμερα το πρωί ακολούθησε η παραίτηση του Προέδρου του Ατρομήτου του Μανώλη Καραμούζου, με αποτέλεσμα η ομάδα να μένει ακέφαλη.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται να στεναχώρησε βαθύτατα παλιούς παίχτες αλλά και παράγοντες της ομάδας. οι οποίοι προσπαθούν να πείσουν τον κ. Καραμούζο να παραμείνει στον Ατρόμητο, αφού από τη θέση του Προέδρου βοήθησε σημαντικά την ομάδα, με ηχηρές μεταγραφές και χαρίζοντάς της δύο πρωταθλήματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ακόμη ότι παράγοντες έχουν επαναπροσεγγίσει και τον Μίμη Γιοβανάκη για παραμονή του στον προπονητικό πάγκο.   Οι τελικές αποφάσεις βέβαια θα παρθούν στη Γενική Συνέλευση που έχει συγκληθεί  για  την Κυριακή.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.