Προσφορά 18 κιβωτίων ιματισμού από τον Ερυθρό Σταυρό στην ιματιοθήκη που διατηρεί επί έτη ο Όμιλος Τσάκου.

Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος»-Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης ευχαριστεί θερμά τον Ερυθρό Σταυρό-Τμήμα Χίου για την προσφορά 18 κιβωτίων ιματισμού στην ιματιοθήκη που διατηρεί επί έτη ο Όμιλος Τσάκου.

Με αυτή την αξιόλογη και αξιέπαινη πράξη προσφοράς, διευρύνεται η λειτουργία της ιματιοθήκης του Ομίλου, ως έκφραση της αναγνώρισης του φιλανθρωπικού μας έργου. Η δράση του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» με τίτλο «Μην το πετάξεις…. Δώρισε το» κερδίζει καθημερινά υποστηρικτές δωρίζοντας είδη ρουχισμού που πλέον δεν χρειάζονται.

 

 

Όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο μας, μπορούν να φέρουν είδη ένδυσης και υπόδησης, κάθε ηλικιακής κατηγορίας, σε καλή κατάσταση, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης και σχολικά είδη. Η ιματιοθήκη του Ομίλου μας λειτουργεί κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, ώρες 9 π.μ. έως τις 1 μ.μ. στους χώρους του ισογείου του Ιδρύματος, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενάντια στην πανδημία.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.