Πρωταθλητής Β Κατηγορίας ποδοσφαίρου ΕΠΣ Χίου ο Βαρβασιακός

 

Στην  τελευταία αγωνιστική της Β’ κατηγορίας ποδοσφαίρου, στο ντέρμπι των πρωτοπόρων, ο Βαρβασιακός υπερίσχυσε του Πανοινουσσίου στο Δημοτικό Στάδιο Χίου με τελικό σκορ 3-1.

Ο Βαρβασιακός  τερμάτισε στην πρώτη θέση και εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος Χίου.

Στον συναρπαστικό τελικό- το ματς της χρονιάς- βρέθηκε αντιμέτωπη η καλλίτερη επίθεση κόντρα στην καλύτερη άμυνα στην Β Κατηγορία.

Ο Πανοινούσσιος επιζητούσε μόνο την νίκη για την απευθείας άνοδο ενώ ο Βαρβασιακός θα το πετύχαινε ακόμη και με ισοπαλία. Τελικά πήρε την πολυπόθητη νίκη .

Στο ημίχρονο προηγήθηκε ο Βαρβασιακός 1-0 με σκόρερ τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο στο 17΄.

Στο 2ο ημίχρονο έγινε ένας συναρπαστικός αλλά σκληρός αγώνας, κυρίως από τον Βαρβασιακό ο οποίος εισέπραξε πέντε κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή ΤΖΑΜΟΥΤΖΑΝΤΩΝΗ ΠΑΝΤΕΛΗ.

Ο Βαρβασιακός τελείωσε το παιχνίδι στα πρώτα δέκα λεπτά αφού σκόραρε δύο φορές, μία στο 53΄με τον Μανώλη Παπαδόπουλο και μία στο 55΄με τον Αλίγια Ρενάτο.

Ο Πανοινούσσιος σκόραρε  προς το τέλος του αγώνα με τον Χρήστο Δάνδουλα στο 80΄.

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι στον αγώνα βρέθηκαν οι :

Α’ Βοηθός Διαιτητή: ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Β’ Βοηθός Διαιτητή: ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας:
Παρατηρητής Αγώνα: Κοματάς Δημήτρης

Λέτε η άνοδος αυτή για τον Βαρβασιακό να είναι η απαρχή μιας νέας λαμπρής πορείας προς την Γ Εθνική κατηγορία όπως στο παρελθόν;

Ας το ευχηθούμε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.