Πρωτιά Παρλαμά στη Χίο:”ΠΑΣΟΚ έζησαν όλοι-ΠΑΣΟΚ θέλουν να ξαναζήσουν “

Πρώτος με 238 ψήφους αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παρλαμάς από τους 1042 Χιώτες ψηφοφόρους μετά τις εκλογικές διαδικασίες  για την ανάδειξη νέων μελών στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.  Ο κ. Παρλαμάς μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα με τον ΑΝΤ1″ του Κώστα Κυδώνη, δήλωσε ε απόλυτα ικανοποιημένος από τη συμμετοχή του κόσμου, η οποία όπως είπε προσέγγισε σε νούμερο την προηγούμενη ψηφοφορία για ανάδειξη νέου Προέδρου στο κόμμα. ” Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ο κόσμος έβαλε το λιθαράκι του για να φτιαξουμε το νέο ΠΑΣΟΚ. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και άγγιξε τον αριθμό των 1042 ψηφοφόρων”.

“Ο Κόσμος γνώριζε ποιοι είμαστε”

Στο θέμα της ονομασίας του κόμματος αναφέρθηκε ο Μιχάλης Παρλαμάς, λέγοντας ότι ο κόσμος ήξερε ποιο είναι το κόμμα ανεξαρτήτως ονομασία. ” Προσωπική μου άποψη ότι ο κόσμος ήξερε ποιοι είμαστε και όταν λεγόμασταν  ΠΑΣΟΚ κι όταν λεγόμασταν ΚΙΝΑΛ. Και εγώ ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ ψήφισα . Η Φώφη Γεννημάτα προσπάθησε στο ΚΙΝΑΛ να συνασπίσει πολλά κομμάτια που κάποτε απάρτιζαν το ΠΑΣΟΚ. Οπότε θεωρώ ότι και ως φόρος τιμής της οφείλουμε να διατηρήσουμε και το ΚΙΝΑΛ.  Είναι βέβαια ξεκάθαρο ότι ΠΑΣΟΚ έζησαν όλοι ΠΑΣΟΚ θέλουν να ξαναζήσουν. Η ονομασία λοιπόν ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι αυτή τη στιγμή η καταλληλότερη”.

ΤΟ ΠΑΣΟΚ δεν σταμάτησε να πληρώνει τα χρέη του

Ο κ. Παρλαμάς θέλησε να ξεκαθαρίσει και τη φημολογία περί αλλαγής ονόματος λόγω μη εξυπηρέτησης χρεών. ” Πράγματι  αλλάξαμε αφμ όχι για να σταματήσουμε να πληρώνουμε τα χρέη μας αλλά για να μπορέσουμε να τα διακανονίσουμε και να λειτουργήσει το κόμμα. Πάντοτε πληρώνομε και τώρα πάλι με την αλλαγή ονόματος θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε”, είπε συμπληρώνοντας ότι βασική τους προτεραιότητα είναι η οικονομία.  “Η έννοια μας είναι η κατάσταση στην οικονομία. Θα προβάλλουμε προτάσεις για να προστατέψουμε τον αδύναμο. Δεν θα κάνουμε λαϊκισμό.  Δεν βλέπω καλή διαχείριση της κρίσης από τη ΝΔ.  Η κατάσταση στο ρεύμα είναι απαράδεκτη. Στόχος μας να είμαστε δίπλα στον πολίτη και τα προβλήματά του”.

Η απλή αναλογική απαιτεί συνεργασίες

Ανοικτό στις συνεργασίες λόγω απλής αναλογικής θα είναι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τον κ. Παρλαμά, ο οποίος υπογράμμισε ότι  τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ έκαναν τραγικά λάθη.

Τέλος αναφέρθηκε και σε όλους εκείνους που εγκατέλειψαν το κόμμα για να εισχωρήσουν σε άλλα πολιτικά σχήματα. ” Θεωρώ ότι ο κόσμος θα στηρίξει τους ανθρώπους που έμειναν και στήριξαν το κόμμα στα δύσκολα. Δεν μας ενδιαφέρουν όλοι εκείνοι που πήγαν δεξιά ή αριστερά. Ο κόσμος θα τους κρίνει και θα αποφασίσει”, κατέληξε.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.