Πρωτοβουλία για τη Χίο: 11 μήνες αδράνειας! Δεν έχουν κάνει τίποτα για το γήπεδο του Εφήβου.

Η αλήθεια είναι πολύ πικρή για τη Δημοτική Αρχή, όσο και εάν προσπαθούν να βρουν τερτίπια για να τη θολώσουν.

Το έργο για το γήπεδο του Εφήβου εντάχθηκε στις 26-6-2019 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, και εμείς μέσα στους τελευταίους 2 μήνες της θητείας μας ολοκληρώσαμε την αρχιτεκτονική προμελέτη.

Εκείνοι, επί 11 μήνες έστειλαν μόνο ένα ερώτημα από τον 1ο όροφο στην υπηρεσία που βρίσκεται στο ισόγειο, και δεν έκαναν τίποτα παραπάνω για ένα έργο απαραίτητο για τον αθλητικό κόσμο του νησιού μας!

Αυτό παραδέχθηκαν εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν παραδέχθηκαν ότι έχουν κάνει κάτι χειρότερο από το τίποτα: σε μια ένδειξη της πλήρους και επικίνδυνης έλλειψης συντονισμού, αποκαλύψαμε ότι ενώ ο κος Δήμαρχος ισχυρίζεται ότι το έργο αυτό τον ενδιαφέρει (ενώ ξαναλέμε δεν έχει κάνει τίποτα), ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του, τις προηγούμενες εβδομάδες ψήφισαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ την καταγγελία της σύμβασης για το χρησιδάνειο με το σωματείο “Έφηβος”. Αποφάσισαν δηλαδή τον τερματισμό του έργου, όσο και εάν εμείς διαμαρτυρόμαστε.

Η αλήθεια είναι πικρή για τον κο Κάρμαντζη… Είναι όμως πικρότερη για τους Χιώτες, εμάς που βλέπουμε ένα-ένα τα ενταγμένα έργα να κινδυνεύουν από το πλήρες ξεχαρβάλωμα και την αδράνεια.

Χίος, 29/7/2020

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΙΟ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.