Πρόγραμμα Επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας από 27 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Πρόγραμμα Επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας από 27 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου

 

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί η Νέα Δημοκρατία σε Δήμους της Αττικής και νομούς όλης της χώρας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, ο Γενικός Διευθυντής Γιάννης Μπρατάκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης θα βρεθούν την Τρίτη 28 Ιουνίου στον νομό Θεσσαλονίκης όπου θα πραγματοποιήσουν επισκέψεις στην εκλογική περιφέρεια Β’ Θεσσαλονίκης. Στις επισκέψεις θα συμμετάσχουν ο Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Παναγιώτης Τσακλόγλου και η Γενική Γραμματέας Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα βρεθεί στον Δήμο Γλυφάδας.

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας και οι Βουλευτές Διονύσης Ακτύπης, Άννα Καραμανλή και Φίλιππος Φόρτωμας θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον νομό Αρκαδίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.