Πρόκριση της Γυναικείας ομάδας του ΒΑΟΛ στον τελικό κυπέλλου υπερισχύοντας του ΦΟΒ 72 – 32

Σε ακόμα έναν τελικό κυπέλλου προκρίθηκε η ομάδα Γυναικών του ΒΑΟΛ Χίου, η οποία επικράτησε εύκολα επί του ΦΟΒ με σκορ 72-32, το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Κλειστό. Τα κορίτσια του Γιάννη Σαμιώτη κατέγραψαν πολύ καλή εμφάνιση, κατά διαστήματα, και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Βροντάδου που παρουσιάστηκε με ελλείψεις.

Πολύ καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι για τις πρωταθλήτριες οι οποίες πίεζαν και έκλεβαν μπάλες από την αρχή του αγώνα, με αποτέλεσμα μέχρι την ανάπαυλα (45-17), το εισιτήριο για τον τελικό να έχει ουσιαστικά σφραγιστεί. Ασταμάτητη επιθετικά η Αγγελική Καμαράδου (24(5)) η οποία είχε συμπαραστράτια την Μαρία Σουλίκα (15(2)), με την Κάτια Ατσαβέ (9π.), τη Τζωρτζίνα Τσαρούχα (7π.) και τη Ντορίνα Οικονόμου (6π.) να κλείνουν την πεντάδα των «πρώτων» του Βούρειου.

Από την ομάδα του Βροντάδου ξεχώρισαν οι Κιρκινέζη (8(1)) και Μπακλή (7π.). Πλέον ο ΒΑΟΛ στρέφει την προσοχή του στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, του οποίου την κούρσα οδηγεί αήττητος, ενώ στο Κύπελλο της ΤΕ Χίου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΙΓΕΑ που απέκλεισε την ΕΝΩΣΗ στον έτερο ημιτελικό.

Διαιτητές: Φλωράδης – Μασσάς.

Τα δεκάλεπτα: 20-08, 45-17, 58-24, 72-32.

ΒΑΟΛ Χίου (Σαμιώτης – Χατζηλάμπρου) Οικονόμου 6, Σουλίκα 15(2), Πατεράκη, Βουδούρη, Χαβιάρα 1, Ατσαβέ 9, Τσαρούχα 7, Κασαμπά 4, Δάφνου 2, Πατάπη 4, Μ. Καμαράδου, Α. Καμαράδου 24(5).

ΦΟΒ (Μπόλιας) Κιρκινέζη 8(1), Κάβουρα, Μπακλή 7, Λυκοπούλου 2, Χαλιά, Μέλλη 5, Χρυσανθάκη 3, Ψωμά, Στουπάκη 6, Καραμανή 1.

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.