Πρόταση ενιαίου συνδυασμού από τον δημοτικό σύμβουλο Στέλιο Καμπούρη

Ο δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Καμπούρης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε θέλησε να ανακοινώσει μια εντελώς διαφορετική πρόταση προς όλους τους σημερινούς συμβούλους όλων των δημοτικών παρατάξεων, προς τους εν δυνάμει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της επόμενης περιόδου αλλά και στο σύνολο των ενδιαφερομένων υποψηφίων δημάρχων.

Πιο συγκεκριμένα, πρότεινε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο κοινό ψηφοδέλτιο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δηλαδή όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συνεργαστούν για να μπορεί να διοικηθεί ο Δήμος μετά τις αλλαγές που φέρνει ο «Κλεισθένης» στην αυτοδιοίκηση με τη εφαρμογή της απλής αναλογικής.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Λαμπρινούδη δε δίστασε να αναφέρει ότι ο ίδιος δεν έχει βλέψεις για Δήμαρχος. Ο Στέλιος Καμπούρης όταν ρωτήθηκε για το αν η πρόταση αυτή γίνεται μετά από συζήτηση με τα μέλη της παράταξης στην οποία ανήκει ανέφερε ότι προσπάθησε να συζητήσει την παραπάνω πρόταση με τα μέλη του συνδυασμού «Όλοι μαζί για τη Χίο μας» όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, ρίχνοντας την ευθύνη στον επικεφαλή της συγκεκριμένης παράταξης Π.Λαμπρινούδη.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.