Πυρκαγιά στα γραφεία του Real στο Μαρούσι – Βρέθηκαν γκαζάκια

 

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα στο κτίριο όπου στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real fm, επί της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούστηκαν εκρήξεις προτού ξεσπάσει η φωτιά, η οποία ξεκίνησε από τον τρίτο όροφο του κτιρίου, ο οποίος έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Μάλιστα, στον εξωτερικό χώρο βρέθηκαν τρία γκαζάκια, ενώ μια εργαζόμενη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, καθώς είχε αναπνευστικά προβλήματα. Η ίδια βρισκόταν στις εγκαταστάσεις προτού ξεσπάσει η φωτιά και επιβεβαίωσε ότι ακούστηκαν τουλάχιστον τρεις εκρήξεις.

Άμεσα έφθασαν στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής, οι οποίες κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. Συγκεκριμένα, επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Πλέον κλιμάκιο της Ασφάλειας και της Πυροσβεστικής εξετάζουν τις πληροφορίες προκειμένου να διαπιστώσουν εάν πρόκειται για εμπρησμό.

Ο εκδότης της εφημερίδας Real σε μήνυμά του στο Twitter τόνισε: “Έβαλαν φωτιά στον Real FM! Μας καίνε! Τρεις εκρήξεις και τώρα καιγόμαστε…“.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο εργαζόμενος στον Real, Μάνος Νιφλής, έκανε λόγο για ένα περίεργο 24ωρο, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης το σήμα διακόπηκε λόγω μιας πολύ σοβαρής ζημιάς που υπέστη το ραδιόφωνο. “Κάτι δεν πάει καλά. Δική μου εκτίμηση είναι ότι κάτι συμβαίνει” τόνισε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Παλλήνη, όπου εντοπίστηκε μία γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της.

Πηγή

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.